Ahoj holky, možná tato diskuse tu je, ale prosím o radu, malej-8 měsíců mi odmítá flašku, nikdy jsme problem nemeli, je od začátku na UM a ted poslední 2 dny si vubec nevezme flašku-takže nemám šanci mu doplnovat pitný režim, zoubky zatím nemáme ale dr říkal, že už kazdým dnem se mu vyklubou. Máte zkušenost?
@luciiinka87 Ráno mi flašku vezme, asi jak má hlad tak mlíko vypije z flasky, pak už pres den jedeme na lžičce, ale čaj mi f flasky nevypije a když mu dám na lžičku tak max 5 lžiček a tím končíme. Nic nám není jen ted takhle 2 dny ji prostě nechce a muzu zkoušet jiný flašky tak mi tu pusinku proste neotevře jen na lzičku, tak doufám, že kdyby mel opravdu žízen tak se snad napije
@vera20 My jsme zas bojovali s tim, ze mala chtela jidlo jen rano a vecer malicko. Vzdycky tak tyden, ja uz byla nestastna a pak se najednou zas utrhla ze retezu a dohanela, co se dalo. Doktorka mi na to rekla, ze stejne jako my dospelaci, tak i deticky maji dny, kdy proste nemaji na nic chut. Zvlast, kdyz jim neni dobre. Pokud nema malej vylozene suchou pusinku, rtiky, tak ma vody v sobe dost, neboj.
Je to hrozny kdyz ma to maly nejaky problema nedokaze to rict. A my zkousime kde co.. Tak snad ho to brzy prejde
Ahoj, pokud nechce, tak ho nenut, ono se to zase zmeni. Potrebnou davku mlika muze brat z bileho jogurtu (jestli to jsou zuby, bude ho aspon prijemne chladit na dasnickach) a z kasi. A pitny rezim bych resila ridsimi polevkami. Nase mala taky odmitala flasku, tak jsem s ni postupne najela na hrnecek s naustkem a mliko davala do toho. Prekvapive to ji vyhovovalo, protoze jak je to tvrdsi, mohla si ty dasne o to promackavat.