ahoj maminky, máte někdo zkušenosti? náš malý má kašel a i trochu rýmu, horečka už není. Ale byla jste některá s takto nemocnýma dětma na horách? manžel říká, že hory mu udělají líp, máme jet v sobotu. Díky za názory
@ffiinnkkaa a máš to odzkoušené 😀 asi pojedeme, ale jen tak mě zajímá názor ostatních 😀
víš jak, záleží, jestli z toho nevyleze něco dalšího. když to vydrží jako rýma, tak ta zase přejde a pak souhlas s manželem...možná bych před odjezdem skočila k mudře, at ho poslechn, koukne do krku, a podle ní. držím palce.
@berenika39 v pátek to máme v plánu, to se ten kašel ještě víc vyléčí,chtěla jsem k ní jít dnes,ale raději jsme zůstali doma, aby tam ještě něco nechytnul a hodně tady sněží 😀 tak aby jsme měli vůbec čím jet na ty hory 😀
@pismenka Jo na sobě 🙂 resp. když jsem já bývala malá 😉
Jestli je to rýma, tak bude do víkendu fit 😉. A jestli se to týká toho mladšího, tak bych ho vzala i nachlazenýho - lyžovat stejně nebude, že 😀 ? A v kočárku je mu přece úplně jedno, kde leží. Mně dr. na nemoc dětí doporučuje zababušit do kočárku a být co nejvíc venku. 😉
@veruska007
@ffiinnkkaa
měl takovej ošklivej kašel a dnes už teploty nemá, v noci se spotil - bez léků - a vypadá, je fit - krom toho kašle a ustupující rýmy
@pismenka No, vidíš. Do soboty bude ok.
Pokud bude jenom nachlazený, rýma a kašel, tak určitě ano. Zdravější, vlhčí vzduch mu určitě udělá dobře. Mě případá, že celá rodina se na horách vždycky dáme dohromady...
@pismenka vemeš jednu cibuli daš ji třeba do sklenice od okurek a daš k tomu jednu lžíci medu...zavřeš a daš do lednice ono to pustí štávu a tu davaš nekolikrát denně!po lžičkách nebo jak jsou od nurofenu sirupu takove ty stříkačky tak jednu natahneš a malemu daš do pusy!ale vždy než budeš dávat nechat trochu v mistnosti ohřát at to nedavaš studene!
dala jsem to do lednice, jsem zvědavá. Jsem zvědavá i jak to chutná 😀 😀
@pismenka Jo mám stejný názor jako manžel 🙂 😉