Malá se kousla do rtu😔. Zmizí to?

makkyv
23. únor 2022

Ahoj děvčata, dcerka dnes blbla a spadla, takže se kousla do horního rtu😔 zuby to naštěstí neodnesly, má je v pořádku.
Za to horní ret má teď takový červený, ještě tam je krev a udělala se jí boule z venku, že to má i uvnitr, jako kdyby hrášek. Jak je malá, tak se chci raději poradit, abych něco třeba nezanedbala..😔 Má 15 měsíců.. zmizí to?
Děkuji a krásný večer 😊

vaseli16
23. únor 2022

Zmizí,s největší pravděpodobností je to jen nateklé, syn měl takových to pádu už X ret chudák jak kačer kolikrát,ale většinou to přes noc splasklo. dávali jsme cucat kostičku ledu pro schlazení.

makkyv
autor
23. únor 2022

@vaseli16 Uf, no malá už teď spinká, takže už ji nic nedám, ale pro příště budu vědět. Tolika pádů co měla z postele a všeho okolo, ale vždycky prostě vždycky plašim. Pak se mně udělá něco a jakoby by nic😀👏🏼
Moc děkuji za uklidnění. 🤗

vaseli16
23. únor 2022

@makkyv za málo,synovi jsou 2 roky pryč a při každem pádu se mi srdce zastaví,při jednom blbem přišel o horní jedničku tak už se pak člověk bojí.

makkyv
autor
23. únor 2022

@vaseli16 Bože😔 a copak dělal?

vaseli16
23. únor 2022

@makkyv chtěl pomoct taťkovi nabrat písek a jak pospíchal tak tak blbě spadl, že nestihl dat ručky před sebe a drknul zubem o takový hrubý beton co máme za garáží,ale zvládl to snad lépe než my rodiče,já u zubařky musela odejít,byla jsem těhotná s druhým synem a úplně se mi udělalo černo před očima když řekla, že zub musí ven.Tak tam s ním byl taťka.

makkyv
autor
23. únor 2022

@vaseli16 to je mi líto, ještě, že je v pořádku.. mohlo se stát něco daleko horšího 😔 a vůbec se nedivim.. já když vidim i ockovani cokoliv a malá pláče, tak mi je strašně 🙄