Malá má cca 6 měsíců zácpu, poraďte

monulilinka
24. srp 2014

Maminky,malá má už asi cca 6 měsíců zácpu,dr.nám napsala Lactulosu ale ta nám nepomáhá,zkoušeli jsme dávat švestky,švestkvou štávu,fenykl.čaj atd...a nic...nutíme jí pít,ale nechce občas si jen cucne nebo napije trošku víc,ale víc do ní nedostaneme,omezily jsme i sladký a nic,dnes tlačila až už plakala a natrhla si trošku prdelku....prosím poradte :(

konikova
25. srp 2014

ahoj, mam znamou v lekarne Dr. Maxe a ta mi kdysi pro ditko poradila glycerinove cipky a nebo nejake hermankovo-ibiskove glycerinove projimadlo, je to primo do konecniku a melo by to pomoct...ten sirup lactulosa tez radila ale zkus ty cipky, kdyz sirup nezabira 😉 drzim palecky, dej vedet, jak to dopadlo

hojda
25. srp 2014

Ráno dát povidla s rozpuštěným máslem, pokud ti to vezme na lačno. JInak jsem teď taky četla kmínový olej. Jinak byla nějaká změna (mléko, režim, nebo cokoliv jiného) v těch 6 měsících?

monulilinka
autor
26. srp 2014

@konikova...ahojky ty čípky máme od vřeješka,a pomohlo nám to jen včera dnes už kakáme zase jako králík bobky,volala jsem dr.a ta mi řekla že můžu max.3 dny je používat pak už ne.....jj změna byla,ale i když mléko neměla ptž jsme ho vysadila tak to je furts tejný :(

maminka1155
3. zář 2014

mam rok a pul holcicku ma strasne tvrdy bobky minuly tyden si take natrhla prdelku ☹ pri kakani strasne tlaci p.doktorka nam doporucila Lactulosu davame uz tyden sice to porad neni ono ale uz ma kakani mekci 🙂 pry to muze byt dedicny take stim mam do dnes problemy

jarmila78
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
athena7
11. zář 2014

Nám pomohli probiotické kapky a změna mléka z Nutrilonu na Sunar. Dávám každý den pravidelně BioGaia kapky a kluci kadí a kadí 😀 Skusila si je?

maminka1155
28. říj 2014

jeste ne dekuji moc za radu zkusim co koliv ja davam sunar ale uz prave ho moc nechce snazim se ji ho aspon po troskach.