Ahoj holky potrebovala bych poradit.
Syn 11 mesicu mel od stredy teploty do 38 a pouze vecer.......prikladala jsme to k zubum
nyni se cely osypal jsou to cervene puntiky - v obliceji na telicku a hodne na nohach i rucickach a i v pusince ma takove jakoby aftiky....
u seste nemoci mi prijde,ze deti mivaji vysoke horecky.... dcera mela pres 40.....
k alergii me nesedi ta teplota....(i kdyz nevim nejsem alergik)
kazdopadne zitra skocime k doktorce
Ahoj, my jsme měli u šésté nemoci jen slabé teplotky, takže to určitě může být ono. Měli jsme snad jen dva dny do těch 38 stupňů, pak už vůbec nic.
ahoj, taky se přikláním k šesté nemoci, malá měla teda vysoké horečky, ale ze svého okolí vím, že některé děti měly "pouze 38" 😉
Taky jsme měli u šesté tři dny teploty kolem 38, takže si myslím, že to bude šestá.
My jsme měli jen 37,5 - 38, pak se osypal a horečky fuč. Pokud je osypaný i na hlavičce tak je to prý pátá nemoc - nevím, nezkoumala jsem detailně, ale pátá nebo šestá to zřejmě bude. 😉 My jsme alergici, ale teplota u alergie - to asi ne...
@eloana a co třeba neštovice? já teda nevím jaká je u toho vyrážka, ale napadlo mě to jak to čtu