Ahoj,
mám tříletou dceru. Bohužel jsem se dnes dozvěděla že všechny učitelky ze školky mají covid. Již má i několik dětí horečky. Mám hrozný strach ze to chytla i dcera. Ve školce byla naposledy včera. Ode dneska je Školka uzavřena. Byla bych vám moc vděčná, pokud byste se podělili o vaše zkušenosti s tímto onemocněním u dětí. Diky
@novamamina Nedávno tu na téma covidu u dětí byla myslím diskuze 🤔
@mourovatakocka neviděla jsem právě. Ale zkusím pohledat. Díky
Ahoj, na facebooku je skupina Pacienti s COVID 19 v ČESKU a na SLOVENSKU. Můžeš zkusit pohledat tam.
Deti to snasi dobre.nebojte!
@lolam10 díky za uklidnění. Doufám že bude vše ok
@novamamina Ještě nevím, jestli děti covid mají, na testy jdou zítra. Ale já a manžel ho máme potvrzený, takže je hodně pravděpodobné, že ho mají i děti. A jestli ano, tak bez jediného příznaku.
@jaja01k díky za odpověď...
máme v rodině rok a půl staré dítě, které mělo covid a mělo "jen" covidové prsty na nohou
@mimi1004 také jsem to neznala, tady je třeba článek
https://www.irozhlas.cz/zivotni-styl/zdravi/kor...
Dcera (4 roky) měla jednorázovou teplotu a rýmu.
Tak už mam svou vlastní zkušenost. Dcera naštěstí úplně bez teplot. "jen" má trochu ucpané dutiny. Jinak nic. Bez testu bych to nevedela
Dobrý den, mám dceru (4.měsíce) a byli jsme obě testované na covid-19. Testovali nás obě do nosu. Dcera to zvládla krásně ani neplakala. Jinak jsme obě pozitivní. Dcera zatím bez příznaků.
@eliskak94 tak to mě mrzí. Takové miminko ☹. Zvládnete to co nejvíce v pohodě. A jen vám chci říct, že kdybyste náhodou museli ještě někdy již na odběr, nechte dceru odebrat jen z pusinky. Dceru také odebrali z pusinky a vir tam byl přítomen. Takto malé děti bych netrápila. Když to není nutné...
@novamamina Děkuji zatím to zvládá líp než já 🤦 .. Děkuji za radu to jsem nevěděla že si u dětí mohu vybrat 🤔 ... Doufám ale že další odběr nebude třeba
@eliskak94 u nas to dcera tříletá měla úplně bez příznaků a já měla teplotu, kašel, rýmu, ztráta cichu i chuti. Je fajn že jsou na tom děti líp než my. Přeji vám brzké uzdravení
Nikdo zkušenost?