Krasny den, chci se zeptat, zda nema nekdo zkusenost s loupajici se pihou u ditete. Jde konkretne o 4lete dite. Piha viz foto. Je to na miste, kde je "guma" od spodniho pradla.
@alipec To není piha ale znaménko, co nejdřív s tím zajděte na kožní.
@odula taky si myslim, ze je to od podrazdeni, jelikoz se mu po tom soupe guma od spodniho pradla ... Rozhodne to neni strup. Za par dni jdeme k Dr tak se zeptam na jeji nazor a spis zvazuji, ze to nechame na podzim odstranit. Je to fajt v blbem miste a mohlo by to delat neplechu. Dale pak zvazuje kozni. Kazdopadne dekuji za odpoved. Docela sem se toho zalekla, kdyz sem to zaregistrovala poprve.
@alipec Pediatr vás stejně nejspíš pošle na kožní. Já bych nečekala na podzim, mamka když měla divný znaménko tak šla na kožní, a hned do týdne musela na odstranění. Nechci rozhodně strašit ale čím dřív se odstraní,tím líp.
@klokanka31 Na kozni zajdeme urcite driv, ale myslim, i kdyz by znamenko bylo dle kozni ok. Uvidime. Diky moc 🙂
aktual zkusenost : pediatr neresil, rekl normalni piha. me to nedalo, zasla jsem s ditetem na kozni a ta mi rekla okamzite vyndat... takze dej na svoji intuici a pediatrum moc never🙂
@alipec Jeste dodam, ze piha je nepatrne nad uroven kuze, rozmer 4x3 mm.