Holky, muzete mi doporucit konkretni vyrobek (nejlepe sirup, kapky) lichorerisnice? Dekuji.
Dcera teď mela 2týdny silný kašel, různých léků jsme dávali mraky, na odkašlání přes den, na utlumení kašle na noc a žádné zlepšení. Až jsem koupila licho. tinkturu od Grešíka, 50ml asi 60kč, dala jí 2-3x denně 10kapek na malinko cukru, jen kvůli ostré chuti/alkoholové, holka za 2dny zlepšení, za 5 úplně bez potíží. (No, abych nezapomněla, ještě jsem jí davala zábal brambor_sadlo_tymian 2dny).
Měla jsem tinktury asi od 3 výrobců a neviděla jsem rozdil...můžete i pěstovat kytičku doma a bastit přímo kvety a llisty 🙂
ok kolika mesicu nebo let mohou deti tuto tinkturu? Moc dekuju 🙂
Výrobce neuvádí, ale nebala bych se dávat menší dávky třeba pět kapek jeden rok dítěte. Je to bylinka ne chemie. A co ty děti od nározeni dostanou do těla z těch očkováni je mnohem větší problém.
@soyevita syrová brambora nastrouhaná na jemno, špetka tymiánu, lehce zahřáté sádlo, polorozpuštěné. Do hadru, který pak vyhodíš (rozetřu, přeložím, přímo na kůži to tedy neleží). Převážu obinadlem, tak 20-30min, lehce to má hřát). 2x denně. Na druhou aplikaci to večer strčím na chvilku do mikrovlnky. Další den už nové.
Na těch par kapek určitě ne
Ahoj, ja z ni používám tinkturu to je nejúčinnější, tuto bylinku používám uz dlouho. Je super na zánět močového měchýře účinkuje okamžitě a pak na záněty horních cest dýchacích, zabijí taky různé streptokoky atd. V lékárně dostaneš od různých výrobců stačí když řekne s ze chceš tinkturu z lichor. Musí se přitom víc pít. 🙂