Lichořeřišnice kapky. Dáváte dětem?

lusinek12
2. kvě 2023

Maminky chtela bych se zeptat je tu nekdo kdo dává detem lichorerisnici..?? Zacaly jsme pouzivat protoze dcera 8let trpi na anginy ale zacala jsem to davat i mladsi prej to taky muze a je to dobre na nachlazeni ale na anginy netrpi.. Zacalanjsem davat od minuleho 6ydne na doporuceni lekarnice starsi 20kapek 2krat denne mladsi 10kapek 2krat denne.. Ale dneska v noci mladsi zacala mit horecky bolest briska a v krku... Mohlo by to byt tema kapkama mam prestat davat nebo pokracovat aby to jeste nebyla angina...
Davaly jsme mladší dceri protoze byla jeste nachlazení a byla po antibiotokach zanet stredniho ucha byla hodne zahlenena.. tak jsme zacaly davat ale pani mi rekla ze muzem davat dlouhodobě... Jal dlouho treba mesic v kuse..

levandule_k
2. kvě 2023

Tohle jsou účinky lichořeřišnice https://www.bylinkyprovsechny.cz/byliny-kere-st...

Jestli si myslíš, že ji po lichořeřišnici bolí břicho, tak ji vysaď. Normálně po lichořeřišnici břicho nebolí. Pokud si myslíš, že je to nějaká viróza, normálně pokračuj v podávání. Pokud půjdeš s mladší k dr, dá ti atb, vysadila bych lichořeřišnici, jelikož lichořeřišnice je přírodní atb, tak ať se to netluče.

veronikav31
2. kvě 2023

@lusinek12 angína to být může, takhle to začalo u syna, angína potvrzena. dcera byla bez horeček,ale bolelo ji v krku-angína potvrzena.já jsem bez horeček,bolest v krku,angína též potvrzena.lichořešišnici dávám běžně při nachlazení,nemoci,je na podporu imunity.pokud je to angína,tak zajít za dr.,udělají výtěr a uvidíte.ale určitě z lichořešišnice nedostane angínu,zkuste vysadit,zajděte k dr. a uvidíte, podle toho zkuste dát znovu.

veronikav31
2. kvě 2023

@levandule_k já dávala teď lichořešišnici k běžným antibiotikům, když teď děti měli angínu.

zelenaesmolda
2. kvě 2023

@lusinek12
kapkama to nebude

levandule_k
2. kvě 2023

@veronikav31 Já jsem opatrná v kombinaci atb plus něco, co má přírodní antibiotické účinky. Jinak jsem velký zastánce bylinné léčby.

lv
2. kvě 2023

My ji dáváme na močové cesty, nebo bronchitidy..

lennus
2. kvě 2023

@lusinek12 Dávám dětem už roky plus Echinacea kapky. To břicho z nich nebude bolet.

veronikav31
2. kvě 2023

@levandule_k mám posvěceno od dr.z nefrologie