Maminky chtela bych se zeptat je tu nekdo kdo dává detem lichorerisnici..?? Zacaly jsme pouzivat protoze dcera 8let trpi na anginy ale zacala jsem to davat i mladsi prej to taky muze a je to dobre na nachlazeni ale na anginy netrpi.. Zacalanjsem davat od minuleho 6ydne na doporuceni lekarnice starsi 20kapek 2krat denne mladsi 10kapek 2krat denne.. Ale dneska v noci mladsi zacala mit horecky bolest briska a v krku... Mohlo by to byt tema kapkama mam prestat davat nebo pokracovat aby to jeste nebyla angina...
Davaly jsme mladší dceri protoze byla jeste nachlazení a byla po antibiotokach zanet stredniho ucha byla hodne zahlenena.. tak jsme zacaly davat ale pani mi rekla ze muzem davat dlouhodobě... Jal dlouho treba mesic v kuse..
@lusinek12 angína to být může, takhle to začalo u syna, angína potvrzena. dcera byla bez horeček,ale bolelo ji v krku-angína potvrzena.já jsem bez horeček,bolest v krku,angína též potvrzena.lichořešišnici dávám běžně při nachlazení,nemoci,je na podporu imunity.pokud je to angína,tak zajít za dr.,udělají výtěr a uvidíte.ale určitě z lichořešišnice nedostane angínu,zkuste vysadit,zajděte k dr. a uvidíte, podle toho zkuste dát znovu.
@levandule_k já dávala teď lichořešišnici k běžným antibiotikům, když teď děti měli angínu.
@lusinek12
kapkama to nebude
@veronikav31 Já jsem opatrná v kombinaci atb plus něco, co má přírodní antibiotické účinky. Jinak jsem velký zastánce bylinné léčby.
My ji dáváme na močové cesty, nebo bronchitidy..
@levandule_k mám posvěceno od dr.z nefrologie
Tohle jsou účinky lichořeřišnice https://www.bylinkyprovsechny.cz/byliny-kere-st...
Jestli si myslíš, že ji po lichořeřišnici bolí břicho, tak ji vysaď. Normálně po lichořeřišnici břicho nebolí. Pokud si myslíš, že je to nějaká viróza, normálně pokračuj v podávání. Pokud půjdeš s mladší k dr, dá ti atb, vysadila bych lichořeřišnici, jelikož lichořeřišnice je přírodní atb, tak ať se to netluče.