Levý otok víčka - 6 let. Máte někdo zkušenost?

kenhany
17. bře 2024

Dobrý den , dcera 6 let od prosince začal jednostranný , levý otok a zčervenání víčka ( dolní i spodní ) . Byli jsme hostpitalizovaný, po podání atb stav zhoršený . Po podání kortikoidů se stav zlepšil . Na orl neví co jí je . Na očním také ne . Jsme teď v péči na očním , kde bereme kapky s kortikoidama , kdy se stav utlumil ale furt má otok a začervenání , další kontrola za 2 měsíce . CT , magnet a všechny odběry v pořádku . Byli jsme i v Motole a tam taky neví . Nesvědí , nebolí , nehnisá , jakoby o tom ani nevědela . Nesetkal se někdo s tím ? Děkuju

snehulka19
17. bře 2024

@kenhany řeším teď že synom 15 let, tie sa neví z coho to má, kupila som mu kvapky do očí proti zánětu a dobrý pokial ich bere, jakmile vysadi otok se znovu zveci.

kenhany
autor
17. bře 2024

@snehulka19 přesně , pokud kapeme nebo dáváme masti s kortikoidama , tak se stav utlumí .
Pokud vysadíme , což jsme udělali 2x vše se vrátí .

neta30
27. bře 2024

Testy na alergii vam nedelaly? Dceri take otikaly vicka, a potvrzena alergie. Mame aerius a mommox a bez problemu

nikoulinka
28. bře 2024

Nevím, odkud jste. Ale pokud máte možnost, objednejte se k Mudr. Červenka z Otrokovic. Je to kapacita ve svém oboru. Působil ve světě, takže má opravdu zkušenosti nasbírané a rodiče s dětmi za ním jezdí napříč ČR. Také jsme u něj byli s malym, 3 roky zpět. Rok nás léčil oční, neustále cpal kortikoidy a antibiotika. Příčina se nenašla, problém se nevyřešil. U pana Červenky stačila jedna návštěva.

snehulka19
5. dub 2024

@nikoulinka děkuji

krasna_neznama86
5. dub 2024

@nikoulinka můžu se zeptat, v čem byl problém? Bojuju a tím sama už přes 30 let, příčina neznámá. Naposled mi oční.poradil vyřadit mléčné produkty a je to o dost lepší

nikoulinka
5. dub 2024

@krasna_neznama86 upřímně, úplně vám to neřeknu. Ukazoval mi nějaké snímky, mluvil něco o nějakém "vaku", který to celé způsobuje. Propichnul jej přes oční kanálek a byl úplně klid

krasna_neznama86
5. dub 2024

@nikoulinka tak to je teda šílená představa... Já mám atopak, někdy je hur, někdy líp, no