Léky na uklidnění pro 7-8měsíční mimi

florida2001
4. črc 2016

Mam 7 mesicni holcicku a chystame se do Spojenych statu, let je pres 10 hodin a bojim se ze budu jedna z tech maminek co ma kricici miminko. Kamaradka mi doporucila jit k doktorce a vyzadat nejake leky aby mala usla. nejsem nejvetsi zastance leku ale pokud by to fungovalo a mela bych jistotu ze to male neuskodi mozna bych to zkusila. Ma nekdo nejakou zkusenost. mala je uz i tak dost uplakana, nedokaze se zabavit a 11 hodin cesta uz ted mam obavy.

dekuji

panickatlamicka
4. črc 2016

Tak podle me je totalni pitonost dite tlumit jen proto,ze si pripadas blbe,ze mas kricici dite. Jestli kojis,tak si nech dite casteji u prsa,to je nejlepsi uklidnovadlo. A nebo dej nejaky leky sobe,aby ti bylo fuk,co si ostatni mysli o kriku tveho ditete. 😀

mamkamarketa
4. črc 2016

osobne si ,yslim, ze je mnohem jednodussi udrzet v klidu 7 mesicni dite nez treba rok a pul stare batole. takovy mimco toho jeste dost prospi, vemmsimsatek nebo manducu.
prostridate se s tatinkem a bude to. stejne v letadle to strasne huci, takze plac nebude slyset. a kdyz ji, at si lidi daji sluchatka

soyevita
4. črc 2016

@florida2001 Několika hodinové lety máme za sebou.Sice i s přestupy,ale zato celé cesty trvaly skoro 19h. Malé bylo 8měsíců,když byla nervozní,tak jsem jí dala prso.A bylo to v pohodě.S nejstarší jsme také hodně cestovali z GC a dříve byly obrovská zpoždění,takže jsme jednou jen na letišti strávili klidně i 8h,dalších 5,5h let a pak 2h autem.V životě by mě nenapadlo dát dítěti nějaké léky.Dokud dítě nechodí,zvládá dlouhé lety daleko lépe,než když už pak začne chodit

lajla
4. črc 2016

Homeopatika - kontaktovat homeopata
Prso
Přes Vás meruňkový čaj
Léky? Naprosta pitomost

lajla
4. črc 2016

Medunkovy 😂

bachovy_esence_poradna
4. črc 2016

@florida2001 léky jsou naprosto zbytečné 😉

využijte kombinaci meduňkový čaj a do nich nakapané Bachovy esence - ideálně namíchané na míru, aby co nejlépe "sedly"...

mladší dcerka je velmi aktivní dítě, na létání má vždy tuhle osvědčenou kombinaci 🙂

lucil92
17. říj 2016

Zdravím všechny cestovatelky. Obracím se na Vás s dotazem. 2.listopadu letíme s dcerou 6měsíců na dovolenou. Let bude dlouhej ale malá je pohodarka, ale spis ja jsem nejaka vyklepana 😂 muzete me nekdo zodpovedet me dotazy. Kdyz letim s miminkem a nebudeme mit predni misto kam jde upevnit postylka, kam davate deti spat ? Da se nekde rozlozit deka kde se mimco bude moct protahnout ? Mala objevila tajemstvi plazeni a urcite ji celou dobu neudrzim jen u me ci manzela si hrat. Moc dekuju

bachovy_esence_poradna
17. říj 2016

@lucil92 u takhle malého dítěte je dobré opravdu tu postýlku mít... jinak se děti v tomhle věku nejvíc zabaví nějakými drobnými hračkami, nošením, povídáním, některé rády něco koušou když jim rostou zoubky, nějaká malá svačinka do ruky co zvládne je také dobrá apod., určitě víte co dcerku nejvíc zaujme 🙂

deka se rozložit moc nedá, protože v uličce neustále někdo chodí, dále se servíruje jídlo nebo pití nebo se prodávají duty free věci

klid a pohoda se dají ošetřit i Bachovými esencemi, ideálně přímo u Vás jako u maminky - pokud je malá pohodářka, ale Vy si děláte starosti, tak je lepší pokud je budete brát Vy... nejlépe fungují ty namíchané přímo na míru

hojda
17. říj 2016

homeo bachovky aromaterapie

lucil92
18. říj 2016

@bachovy_esence_poradna dekuju moc za odpoved. Muzu se prosim zeptat kde sezenu bachovky na miru a kolik pripadne stoji ?

bachovy_esence_poradna
18. říj 2016

@lucil92 přímo u mě, několik let se tím zabývám
napíšu zprávu