Lék proti kašli 8měsíčnímu kojenci, co pomůže?

pettull
13. led 2015

Ahoj holky, prosim o radu. Dcerce bude za ryden 8 mesicu a nemuzeme se zbavit kasle. Okolo Silvestra taky trosku kaslala, ale to pomohl Stoptusin v kapkach jen ho pak zacala zvracet, ale nastesti kasel presel. Ted jsem ve ctvrtek byla u doktorky a neco tam chytla a od te doby se kasle neuzeme zbavit. Budi ji to i v noci, kdy klidne 5 min. v kuse kasle.Koupila jsem stoptusin v sirupu, ale mam pocit, ze to vubec nezabira. Hlavne mi ted do ni vubec nic nedostanu, ani zadne jidlo ani leky. Takze jen kojim. Co pomuze na vlhci drazdivy kasel?

zulitvi
13. led 2015

Doktorka nám doporucila mucosolvan. Venda v 8 mesicich necelých měl mít 2ml 2x za den

klar2
13. led 2015

My teď koupily ACC sirup pro děti. 🙂 - nesmí se dávat na noc, ale to ti v lékárně poradí.
My používaly taky Stoptusin sirup a zvracela ho, nakonec jsem jí ho dávala nalačno a hned ho zapíjela čajem - to pak udržela, ale používala ho přes týden.

mysonek
13. led 2015

@pettull my na kašel dáváme sirup Prospan. Je to jen bylinný preparát. Dávala jsem ho prvně někdy v půlroce, kdy nám ho doporučila doktorka. No a hlavně teda mojí malé chutná, takže není problém ho do ní dostat.

marecekavendulka
13. led 2015

prospan nebo drosetux

pettull
autor
15. led 2015

Tak jsem koupila Prospan a uvidime. Jen mam problem do ni jakykoliv lek dostat. Mate nejaky rady? Kdyz uz to a v pusince,tak to stejne plive ven

andulajda
17. bře 2015

Nám Dr. předepsala Stoptussin, ale přesně jak píše Klar2, pokud jsem ho malé dala po jídle, tak mi všechno vyzvracela. Musela jsem jí ho dávat na lačno a to byl vždycky boj! Navíc je ten Stoptussin pěkně hořký, takže i co malé vůbec nesladím a nedávám med, tak jsem polevila, abych to do ní vůbec dostala a stejně i když jsem jí to dala na lžičku medu, tak to bylo šíleně hořké :( Zkusím asi spíše koupit ten sirup Prospan.

andulajda
17. bře 2015

@mysonek Jaký je prosím tě ten sirup Prospan chuťově? My máme kapky stoptussin a jsou šíleně hořké, malá mi je zvrací a mám problém to do ní dostat :(

hojda
17. bře 2015

Mišpulníkový sirup, na všechny druhy kašle. Nám pomáhá moc, doporučeno z tradiční čínské medicíny a můžou ho už miminka. Nám nejvíc pomáhá na ty noční dráždivé kašle, jinak jsem dávala dřív Tussin, ale tohle je čistě přírodní.

andulajda
17. bře 2015

@hojda A je ten sirup sladky?

anezka1
17. bře 2015

Stava z cibule(pokrajet na kosticky,zasypat cukrem,za tri hodky pusti stavu.Staci na lzicku 3x denne).Chutove dobra(jako jiny sirup),zadna chemie a hlavne zabira perfektne.Jenom trochu po ni smrdi cely byt🙂.

hojda
17. bře 2015

@andulajda Přidávám ho do čaje, nebo jiného pití, není to úplně slaďoučký sirupek, ale dá se to, nebo to přidat do něčeho jiného, aby se to přerazilo.

hojda
17. bře 2015

@anezka1 Cibule s medem je super, ale je to hlavně, při zahlenění na podporu vykašlávání a v noci, je spíše potřeba ten kašel tlumit, aby se dítě vyspalo a nenutilo ho to stále ke kašli.

anezka1
17. bře 2015

@hojda Dávám jej synovi hlavně při dráždivým kašli, zabírá mu to perfektně až do úplnýho vyléčení.