Lék Erdomed na kašel u dětí. Máte zkušenost?

22. pro 2023

Ahoj, chci se zeptat zda máte s tímto lékem zkušenosti u dětí??
Tříletá dcera začala v září chodit do školky. Dost často byla od nástupu nemocná. Prostě klasický školkový období na 💩. CPU do ní vitamíny a nic. No a před týdnem začala šíleně v noci kašlat. Přes den byla celkem ok ale ty noci šílené. Měla vypodloženo pod hlavou... Šlo se k Dr a ta jí poslechla, že na poslech nic neslyší. Dala nám ale erdomed v tekuté formě (přijde mi hodně řídký a říkám si zda je dobře naředěný z lékárny)... Začala o prvním užití do druhého dne kašlat ještě víc, úplně záchvaty kašle, rozjela se jí hnusná rýma, tekl jí hnis z očí. Včera byla u Dr a že stále nic neslyší... Jenže problémy přetrvávají a v noci na ní dokonce skočila horečka 😶. Je doma asi 9 dní a žádné zlepšení, Naopak. Máte s tím lékem zkušenosti??? Mám chuť ho vysadit. Od září jsem v lékárně nechala snad už 3 tis za různý sirupy, kapky, vitamíny.... A pres je to furt na 💩😭

g_m
22. pro 2023

Erdomed je ridky, takze konzistence je OK. A napomaha vykaslavani, neni tlumici jako treba Stoptussin, takze by mela kaslat a dostavat tim ze sebe hleny. Na noc bych ale davala neco tisiciho, aspon fenistil nebo ctvrtku dithiadenu, at se obe vyspite. Pokud ma horečku, tal bych volala k dr. mohlo se ji to rozjet. Ja byla s dcerou pred mesicem u dr ve cvrtek a na poslech ok, v patek vecer horecka a v sobotu na pohotovosti uz pocinajici zapal plic... A kaslou ted vsichni a dlouho. Ja sama uz pres mesic.

xxx3d
22. pro 2023

trochu bych se obávala toho zápalu plic, u syna to bylo podobný, v září
a na rtg mu vyšel oboustranný zápal plic a to na ten rtg šel jen "pro jistotu", měli jsme letět na dovolenou.... takže.

kristyn86
22. pro 2023

Konzistence Erdomedu takova opravdu je. Je to lek na podporu vykaslavani,takze ano bude po nem kaslat vic. Coz je dobre,zbavit tech hlenu. Dcera ho ted mela,naposledy se dava kolem 15-16 hod.,aby ji to nedrazdilo ke kasli. Tenhle sirup je super,ma i protizanetlive ucinky. Pokud dostala ale horecku,chtelo by to jeste lekare.

nattt
22. pro 2023

Nam pomohl prave az Erdomed. Dcera kaslala pres mesic a zadne jine sirupy nezabraly. Ma se brat naposled kolem 16.hod, jak uz nekdo psal vyse...drzim palce, at nastane brzo zlepseni🙏

jana_a_jan
22. pro 2023

Na noc tussin nebo levopront

lucka662006
22. pro 2023

Na noční urputný dráždivý kašel odjakživa pomáhala cibulová šťáva, našim dělali jejich rodiče, mně naši a já svým dětem a opravdu to velmi dobře zabírá, do 20 minut přestanou kašlat a krásně se vyspí. Je to nechutné, tak třeba s trochou cukru, stačí 2 větší lžíce čerstvě vymačkané cibulové šťávy.

ada22
22. pro 2023

S Erdomed mám skvělé zkušenosti u sebe. Dávat max do 4 hodiny možná u dítěte i dříve. Jinak fenistil třikrát denně. Právě mi to přišlo divný, když je tlumící, ale prý funguje na jiném principu než kapky na suchý kašel. Dceři někdy na noc předepsala i silnější prášky. Každopádně jestli má teplotu, tak určitě doktora. Dcera měla takhle pár dnů kašel, který už i ustupoval a najednou ji vyskočila teplota a byl to zápal plic.

korin
22. pro 2023

Na odhlenění u mých dětí zabírá pouze Erdomed.