Lázně Zlaté Hory. Byl tam teď někdo?

rostlinka23
21. bře 2022

Dobrý den, za 14 dní jedu se syny do Zlatých hor do lečebny Edel.. z velkého těšení je teď velká nervozita, jak to tam vypadá, jak to probíhá a co nás čeká. Byli jste tam teď někdo ? Na pokoji se společným sociálním zařízením na patře? Budu ráda za jakékoliv informace.. nějake diskuze jsem zde našla, ale staré tak 5 let.. děkuji

marcicek84
21. bře 2022

@rostlinka23 byli jsme pred covidem,je to tma v pohode,hodne deti,ditko zabavene a pul den nuda,kdyz je na speleoterapiich,takze se da i popracovat na pul den.Navic pro 5 lete deti tam funguje skolka,takze muzes pracovat online docela dobre.Vsichni tam jsou v klidu,mili,spolecne socialky nejsou problem,jidlo se da,spise prizpusobene detem a co nejvic byt venku,my byli v kvetnu a to bylo za chvili fajn na hriste,v tom dubnu asi jeste bude jeste prset,tak to chce plastenky gumaky,rano mozna i mraziky tak to bylo i do pulky kvetna...jinak dcera si to tam opravdu uzila,moc kamaradu tam mela,proste to mela jako dovolenou a ja vlastne taky,stridala jsem se po tydnu s babickou,ted nevim zda se da vystridat je jednou za pobyt nebo jak to tam je kvuli covidu.Jeli bychom podruhe,ale byl covid a to by me nikdo nevystridal a mesic po 3 mesicich prave z domu jsem si uz nemohla dovolit,skoda...

rostlinka23
autor
21. bře 2022

@marcicek84 děkuji, tak snad to bude v pohodě.. já nebudu mít nudu asi ani toho půl dne, myslím, že budu jezdit s nima - mladší má čerstvě 2 roky a starší Aspergerův syndrom, tak budu radši, když si je tam pohlídám.. díky za připomenutí pláštěnky, píšu si na seznam 🙂

marcicek84
21. bře 2022

@rostlinka23 tak to jo,tak to budes s nimi v jeskyni,tsky jednou jeli,docela se ty deti projdou po obede pak spi...taky si zdrimnes...
Klidne pribal i neco do snehu taky jeste muze napadat,je to na horach,stejne to budou potrebovat do jeskyne...

rostlinka23
autor
1. dub 2022

@marcicek84 ještě prosím, jak je tam vybavená herna? Abysme věděli, kolik brat hraček 😀

marcicek84
1. dub 2022

@rostlinka23 herna,tam je snad vsechno,hracek milion...

meiem
Autor odpověď smazal
Zobraz
marcicek84
23. zář 2022

@meiem za covidu nechteli stridNi umoznit,pak to slo jednou za 14 dnj,tedy vystridat se po 14 dnech...ted nevim jak to aktuslne je...

bluecatt
16. kvě 2023

@rostlinka23 letos jedeme poprvé, jak se vám loni líbilo a co je dobré určitě přibalit? 🙂