Dobrý den, bohužel jsem zde nenalezla aktuální informace z nejbližší doby, proto zkouším založit novou diskuzi. Máme pro děti od imunoložky doporučeny lázně (časté respirační infekty). Jela bych já jako doprovod a dvě děti (3,5 a 6,5 let) ideálně na jaře/v létě. Můžeme si vybrat kam, přemýšlím nejvíce o Luhačovicích, Jeseníkách a Kynžvartu. Avšak s lázněmi nemám doteď žádnou zkušenost. Můžete mi prosím někdo sdělit vaše zážitky z těchto pobytů, ideálně z čerstvého pobytu již v době pandemie Covidu, které vybrat a proč? Uvítám zkušenosti s bydlením, jídlem, přístupem personálu, časové náročnosti procedur, atd. Jedinou mou podmínkou je mít pokoj s vlastním sociálním zařízením (což jsem ochotná si samozřejmě připlatit) a ideálně možností,pokud situace ohledně Covid dovolí, přespání manžela kdyby za námi přijel třeba na víkend na návštěvu. Mockrát děkuji.
.
@barmil aha, děkuji za odpověď. My to máme daleko, určitě nebudeme odjíždět domů, spíš jsem myslela že by manžel třeba jednu noc spal na přistýlce u nás na pokoji kdyby přijel na návštěvu a tu noc si samozřejmě uhradil. Vím že v některých lázních to tak lze,ale nevím ve kterých a taky za současné covid situace,proto mě zajímalo zda někdo nemá osobní zkušenost z poslední doby.
@endy85 manžel by byl jako host,to neni problem. Ny jedeme v lednu do Kynžvartu, pak můžu napsat jak to vypadá ohledně covid opatření. Ale jinak jsme tam byli už 2x a co se týká respiračních problémů, tak super. Akorát se teda říká, že s těmito potížemi je dobré jet v zimě nebo na podzim když jsou ty hnusné mlhy,že to má největší účinek.
@pribylovapetra moc děkuji za odpověď. Budu moc ráda pokud pak dáte vědět jak to vypadá. Mohu se zeptat v jakém lázeňském domě býváte ubytováni a jak jste spokojeni?
@endy85 poprvé jsme byli na Libuši, pak na Šárce a teď budeme na Záboji. Ono je to asi podobné, jen jsem chtěla koupelnu na pokoji,takže "nadstandard". Pak je to o spolubydlicich, na které narazíte. Beru to tak, že to není hotel a dovolená, ale zdravotní pobyt. Stejně jsme byli pořád venku.
@endy85 na toho manzela pozor. Jestli to budete mít hrazené od pojišťovny, tak tam nikdo spat nesmí. Jednou jsem vyslechla telefonát matky, co si na víkend odjela z lázní s detma domu a pokoj právě nechala nějakýmu tatínkovi, co přijel za rodinou. A ráno v 7 jim tam vlitla kontrola a hrozny halo, co tam ti chlapi dělají a kde jsou ty ostatní matky a deti.. Můžou za to vyhodit z pobytu, nebo to nahlásí na pojišťovnu a ta to nehradi a platíš Ty.