Ahojte prosím vás niekto kto bol v týchto lazniach aké majú poplatky?kúpeľný poplatok ubytovanie strava.najlacneisie ubytovanie je ktoré?a za kolko?samozrejme matka s dietatom.dieta schválené poistovnov a matka samoplatca.ďakujem
@sara84 so schvalenym doprovodom 7000 kc.ti si platila 20000 kc na 28dni?a v ktorom ubytovani si bola?a strava ta kolko je na den?
@sara84 ja uz som sa na tú stránku už pozerala ale velmi som sa v tom neviznala.a ani stravu som nenašla.
Ne, se schvalenym doprovodem v lete jen tech 7tis, ale i mene kdyz mas pokoj do dvora, nebo puvodni bez rekonstrukce. Tech 28 jsem podepisovala ucet pojistovne, jako ze jsme to vycerpali ty sluzby. Byli jsme na Vitkove, syn mel 2,5 a byl tam stale nemocny ( z 28dni byl 11 zavreny na pokoji :( nekde bych mozna nasla cislo primo na tu ubytovaci referentku, je dobre se osobne domluvit, at vam sedi ubytovani i termin..
@sara84 a s neschvalenym doprovodom sa kolko plati? Najlacneisie ubytko je kolko? A za stravu sa kolko plati?
577 682 100, to je ubytovaci referentka, povi vam presne! A s nami byli treba samoplatci, a treba ti chodili jen na obed, snidane/ vecere si resili sami.. Na chodbe je lednicka a rychlovarka, mikrovlnka. A deti meli tolik jidla, ze kdyz tam s nami byl manzel, tak jsme ani moc jidla nekupovali. A sama swrvirka mi rekla, doneste si krabicku a vemte si na pokoj!
Maji to vse webu, zalezi na terminu, typu ubytivabi, ktera lecebna. V leteje to docela hodne. Se schvalenym doprovodem i 7tis. Samoplatce bude jeste vys. Ja mela doprovod hrazeny a podepisovala jsem neco okoli 20tisucet pojistovne.