Laryngitida, co na ni zaručeně pomůže?

pherenika
17. čer 2015

Ahoj maminky,mám dcerku 1,5,v čera nám mudr konstatovala laryngitidu,máme to ž 3den,ale zatím nevidím žádné zlepšení teplotu zatím nemáme,jen štěkavý kašel a jsme bez hlásku,zábaly na krček dáváme,doktorka nám doporučila aspecton,ale zatím nijak nezabírá,nebo nevím :( Nemáte vyzkoušené co zaručeně pomůže?Mockrát děkuju,Veronika.

radushka1
17. čer 2015

Hlavně něco tlumícího na noc, Gábi měla přes den Prospan, večer Aerius, k tomu měla i nějaká atb, měla ji ale hroznou a pro jistotu nám samozřejmě domů dala i čípky Rectodelt, ale nebyly třeba. Měla ji též poprvé v 1,5 roce. Na noc spala hlavičkou fakt na vysoko. Držte se, bude líp.

lennus
17. čer 2015

Kamarádka léčila i lichořeřišnicí. Pokud jsi i pro něco přírodního. 😉

cizu
17. čer 2015

My s laryngitidama bojujeme celkem pravidelne. Poprve, v roce a půl jsme ho "nechali trápit" a až druhý den jsme šli k dr, která řekla, že je to laryngitida, dostal hned čípek RECTODELT - zabere v podstatě okamžitě na ten otok a pak další dva dny minimálně brát 3x denně Dithiaden na tlumení kašle a nějaký sirup na kašel - záleží na povaze kašle. Ona laryngitida není moc o tom kašli,ale o okamžitém zúžení hrtanu. Pokud jste neskončili v nemocnici na kapačkách a ještě se držíte, je to parádní průběh. My měli zatím vždy ten lehčí - už to poznám na kilometr, většinou zalehne večer v naprostém pořádku, v noci se začne dusit a štěkavě u toho kašlat - první pomoc ho obléct a dát k studenému oknu, v létě k mrazáku - ledový/studený vzduch ten otok splaskne - pak dáváme ten čípek (je na předpis, vozíme všude s sebou) a pak pokračujeme se spánkem u otevřeného okna. A pak ráno dithiaden a jak jsem psala výše. U nás teď už druhý den nikdo na něm nepozná, že ten záchvat měl......což jsem i ráda.....kdybyste cokoliv k tomu ještě potřebovala, písněte IP.-)

anulis
17. čer 2015

Dcera ji poprve mela uz ve 4 mesicich ☹ a ted v roce podruhe. pekne to popsala @cizu Ja bych jeste dodala Fenistil kapky, ktere pusobi proti otokum a na noc zvysene pod hlavou

kenyh
7. črc 2015

Ahojte,pí cizu laryngitidu perfektně popsala.Máme ji každý měsíc od 4 let. Jen místo čípku nyní dostává Prednison - tablety, jakmile akutní stav pomine ,následuje Spiropent , Dithiaden a Stoptussin. Až v sedmi letech nemá záchvaty tak časté. Bude to dobré.Držím palce A.