Zdravím,maminky. Máme holčičku 2,5m a od narození bojujeme s moučnivkou. Nemáte některá zaručený recept jak na to,prosím Vás? Už jsem zkusila gencianku,neocide gel i jakýsi gel na předpis a nic. Děkuji!
@pryclova84 ahoj moje mala to chytla v 9 měsících když žužlala hračku na plavání co měl před tim asi někdo jiný. Zkoušela jsem genciánku a nic, pak ostružiny a taky nic. A pak jsem na nějakém fóru vyčetla řadu jedné maminky. Čistý látkový kapesník, vyžehlit a tim to prošte z pusinky stírat, vždy použít čistý. Čim min tam těch kvasinek je , tim min se množí a opravdu nám to pomohlo. Před tim jsme se trápili docela dlouho a bez výsledku a jak jsem to začala stírat. Tak se to za pár dni ztratilo uplne.
A ma to urcite moucnivku? Dcera mela taky porad bily jazyk, ale ja na bradavkach necitila nic. Kupovala jsem dokonce Infectosoor gel z Nemecka a nic nepomahalo. Nakonec jsem presvedcena, ze to nemela moucnivku, ale mela proste bily jazyk z mlika a po zavedeni prikrmu se to uplne ztratilo.
Jinak ten Infectosoor se da objednat tady. http://goldpharma.com/search/ Presny nazev je Infectosoor mundgel a bud je ho 20g nebo 40g.
Dobrý večer, také jsme bojovali... Genciálka, Pagavit, natírat převařenou vodou s pár kapkami citrónu (radila dr.), neocide... nic nezabíralo. Až jsem už ze zoufalství objednala přes inzerát Infectosoor mundgel a až ten pomohl! Do tří dnů byl klid! A hlavně už se moučnivka neobjevila, doporučuji zkusit, je sice dražší, ale pomáhá.
Všem moc děkuji za rady! Na bradavkach necítím nic,ale viděl to MUDr.a napsal nám ten gel,tak předpokládám,že moucnivka to je.. 😕 Jinak určitě vyzkouším vše a uvidíme.🙂
Hezký den, neměl by někdo zájem odkoupit Infectosoor mundgel? Mám tu 2x 20g, nenačaté, expirace 6/2018, objednávané z Německa. Není načatý, nakonec jsme nepotřebovali.
@lenkas1982 Dobry den,ja bych si určitě jeden koupila. 😊
Dobrý den, tak nám teda nepomohlo nic až přišel borax a za dva dny ani stopa. Vše ale důkladně vyvařit a pokud kojite, léčit i bradavky.
Na bradavkach nic cítit nemusíš. Náš malý má taky moučnivku už asi tři týdny kojený není. UM ma hipp biocombiotic. Vytírame neocid gelem a pomalu se to začalo ztracet vyměnila jsem mléko a začalo to miznout ale pak jsem dala zpátky hipp a přes noc mu to zase narostlo. Podle doktora tp tím není. Ale jde vidět že po jiném mléku mu to už neroste. Doporučuju vyvařovaz dudlíky a po každém jídle vytírat gelem...
@summer29
Prosím o radu,jak gel používat? Vytírala jste pusinku? V návodu je podávání na lžičce. Děkuji!
Objevila jsem homeopatika během par dnů je po všem ani jeden flíček 🙂
@pryclova84 Neřídila jsem se návodem. Dala jsem si vždy trošku na prst (ruce jsem měla samozřejmě umyté 🙂) a pusinku vytřela. Přišlo mi to tak nejjednodušší. Na bradavky jsem si mastičku taky mazala. Mazala jsem cca třikrát denně a opravdu byl asi do tří dnů klid. Ale pusinku jsem vytírala celkově asi týden. Dceři už se moučnivka nevrátila. 🙂 Hodně štěstí, doufám, že tu mrchu moučnivku porazíte! 🙂
@pryclova84 myslis ten Infectosoor? Ja ho davala na vatovou steticku a tim jsem pusu vytirala.
Také jsme meli a okamzite zabraly Pagavit tycinky, zakoupeno bez receptu v lekarne.