Ahoj holky, mala ma dva mesice a ma takovy pupinky az jakoze hruba kuze neco jako husi luze kdz bych rekla a doktorka mi doporucila dva kremy. Ten uriage a linola
U uriage je napsano ze zjemni tu drsnou kuzi ale pisou ze prvni pouziti muze kuze svedet a taky tam u toho nepisou nic ze to muze pouzivat dvoumesicni mimco jo urcite by mi pediatra nedoporucovala nic co by nesmelo ti mimco ale i tak proste to tak nepisou a pak ta linola u ty zas pisou ze se osvedcila miminkum na suchou kuzi ale zadna zminka o ty hruby kuzi
Ktery krem je podle vas lepsi na tu drsnou kuzicku ma to na tvarickach tam mela pupinky ty se zahojili a zustala ji drsna tvaricka a na rucickach ma takovy pupinky a je to taky hruby podotykam pupinky nejsou nijak cerveny nic
Ktery vy ste brali
Dekuju moc
švagrová mazala tu hrubou kůži na tvářích tou linolou.
Linola je fajn, syn ji měl taky. Měl i olejicek do koupele, na tu suchou kůži to bylo jak zázrak.
@mamikry ona mela pupinky ty se jakoze vyhojili ma tvarima ma to hruby ma kozni mi rekla ze muze a nemusi se stoho stat exem dostala sem masticku umichanou a ta jen zhojila ty pupinky a to hruby zistalo
Jeste mi znama co mels to sami doporucila leniens mast ta se umichava v oekarne je na recept neznas,?
@simca128 Bohuzel ne, ja mazu loziska zinkovou masti, nic lepsiho na vyhojeni jsem zatim nenasla. Kdyz se kuze vysusi a uklidni, tak mazu tim Atodermem a syn ma ted kuzi krasnou. U nas je to ale spojene s potravinama a pomalym vyvojem traveni. Musela jsem vyradit mleko, vejce a dalsi alergeny ze zacatku. Masticky ma predpis jsem dala jenom, kdyz se ten ekzem infikoval stafylokokem, jinak ne.
@mamikry jo tak mlecny veci taky nejim vajicka uz taky ne hidne veci sem vyradila ale neprislo mi ze by ji neco orave vadilo
A prosim je tahle zunkova v pohode? Ja ji objedmala protoze jak jeste neni pohybliva tak se ji pod krkem to drszdi a podpazi ze to ma cerveny mela sem od la roche posey ale to nak uz nezabralo a ma to porad
@mamikry
@simca128 Tuhle bohuzel neznam, ja mam z DM od Puristy Vision, dobra je i od Medarka, ale jestli je to cista zinkova, snad by nemel byt problem. Pokud ma cervene i zahyby pod krkem a v podpazi, muze mit kvasinku. To je pak dobre, kdyz omezis u sebe cukry a budes jist alespon 150g zelene zeleniny, ta pomaha travit sacharidy, co tu kvasinku taky zivi.
@simca128 Ona to kvasinka byt nemusi, to pisu jen pro pripad, ze by se to chtelo sirit i ta sucha mista. Ze zeleniny muzes cuketu, salat, okurky, ruzickovou kapustu, polnicek, rukolu, spenat... klidne i zeleny hrasek a brokolici, ale tam zase pozor na nadymani. Ale to je jako prevence. Je mozne, ze u vas to nic takoveho neni. Jestli nema jine potize. 🙂
@simca128 za mě Uriage je top, použila jsem na vridky, zapoceny krk