Ahoj maminky, chci se zeptat na zkušenosti i názory.. mám 3,5letou dcerku, které se při posledním nachlazení udělaly opravdu tmavé kruhy pod očima a zhoršil atop. ekzém, který se rozšířil i po obličeji. Krevní testy má úplnê v pořádku, nic jí nechybí, není tam zánět, infekce.. moč taky ok a sono břicha taky. Dle dr to budeme brát tak, že to je prostě tou virózou. Ale mně to stejně trápí, když ji vidím, vždycky to byla holčička se zdravou barvou, zdravýma tvářičkama a teď toto..Nemáte někdo podobnou zkušenost nebo jak byste to řešily dál? Děkuji za zkušenosti a názory
a štítnou jí brali?
tak zjistit, u nás to byla právě ta štítná!
prosím sz
Jaterní testy dělali?
@any89 testy na mononukleózu jsou nutně přímo jaterní testy? jestli se netestuje samotná ta nemoc nějak..netuším.
každopádně tmavý kruhy pod očima poukazujou opravdu na játra v háji. o ničem jiným jsem zatím neslyšela. je fajn, že vám udělali různý testy. potíž ale může bejt v tom, že prostě ty výsledky testů západní medicíny nemusej bejt úplně směrodatný. tam se prostě stanoví nějaká hodnota a buď jsi pod, nebo jsi nad. ale ve skutečnosti pro tebe konkrétně nemusí znamenat ať taková, či maková hodnota vůbec nic. tudíž, pokud by se na nic ještě nepřišlo, pátrala bych u alternativců.
(a btw, zajímalo by mě, co je jako tabulkově udaná v pořádku hodnota vitamínu D. pokud ho kdokoliv nedoplňuje v zimě uměle, má každej nedostatek. v jídle je ždibec.)
@normalnimatka Já se v tom nevyznám, ale říkaly, že udělaly rozsáhlejší krevní obraz, tak spoléhám na to, že dr není hloupá, navíc když ji viděla, tak se fakt trošku zděsila a hnala nás hned na to sono a nabrat moč.. takže si myslím, že by snad nic nezanedbala..
S tim vit. D by mě to teda taky zajímalo, protože já ho nedávala, jak už jsem psala..
Jinak přesně jak píšeš - už jsem si zjistila kontakt na paní, co dělá alternativní léčbu, sama kamarádka, které prý několikrát pomohla, mi řekla, že z vlastní zkušenosti ví, že krevní testy neukážou všechno.
Já teda i myslím, že to bude i nějaká alergie - když jsme přišly z venku, tak jí oko svědilo a kruhy byly výraznější a celkově mi přijde v oblasti očí oteklejší.. ale bledá je teda pořád dost ☹(
A dostatečně pije? Napadá mě z homeopatik nasadit na detoxikaci Thuyu 15CH 1x denně 5 granulí a na dodání energie Phosphorus 15CH 1x denně 5 granulí. Vybrat po jedné tubě, tj. na 16 dnů.
@any89 aha, nj tak hlavně ať se na to co nejdřív přijde. držim palce
Kruhy pod očima můžou být když má dítě třeba nějaké parazity v těle. Ale samozřejmě není to pravidlem.
@normalnimatka Děkuji, dám vědět.
Dobrý den, máme úplně stejný problém . Syn 8 let. Tmave kruhy pod očima , bledost . Každý kdo ho vidí , rekne ze vypadá nemocný . Paní doktorka v tom nevidí problém , když nemá jiné příznaky .
Kruhy pod očima mám celý život a nejvíc jdou vidět v zimě, když nejsem opálená. Jaterní testy jsem podstoupila a v pořádku. Štítná žláza taky v pořádku (testy skrz onemocnění v rodině). Musím dodržovat pitný režim - pak ty kruhy trochu zmizí. Ale spíš je to v mém případě blbá pigmentace a pleť. Nebo fakt nevím co jiného.
Dcera je taky bledule. Navic blondynka
Pres zimu je jako snehurka s kruhama pod ocima. Az vysvitne slunicko zlepsi se to...uvidis