Ahoj,dceři (9let) se kolem pihy udělal červený kruh. Nesvědí, nebolí, není vystouplý ani hrubý. Klíště měla naposledy na jaře. Zítra je objednaná k dr., ale i tak mi to nedá se nezeptat 😉
Nikdy jsem nic takového neviděla, ale je určitě dobře že s tím raději hned zajdete k dr. Držím palečky ať to je jen nějaká banalita 🍀
Ano,ja jsem to.mela v detstvi...ale.mnohem vic kuze byla úplně bila,piha stahovala z kuze pigment...byla jsem na vyriznuti...doktor to ale.udelal spatne mel vyriznout i kuzi kde jiz nebyl pigment a vyrizl jen pihu...takze mi zustalo na zadech bile kolecko tenoulinke kuze
Je ja jsem...koukla jsem na foto a nedocetla,omlouvam se prislo mi to ze piha stahuje pigment a ono je to spise cervene...no ale snad to bude neco podobneho a ne nic horsiho 😊🍀
@luciina kdyz si odmyslim tu pihu tak to vypada jako borelioza. Tu nemoc nepřinášejí jen klíšťata ale dalších 1000 druhů hmyzu, komáři, kousací broučci, .... Nevim zda se flek muze udělat po půl roce🤔 ale nemoc jako taková klidně může půl roku spát a vypuknout při oslabení organismu (dcera to tak měla) Určitě nechte prověřit všechny možnosti...