Krevní rozbor

anny87
28. čer 2020

Jsem jedna stech matek co mají pořád strach. Jsem precitlivela, hystericka, magor!!!
Moje dcera má 16 měsíců. Teď několik dní se strašně poti, má ledové ruce, tupky po celém těle, furt spí, krvavé sopliky...
Zítra jdu k dr. Mám obavy co mi řekne a že dceři nebude chtít odebrat krev na krevní rozbory. A je se budu uzitat do nekonečná co by ji mohlo být.

blondynka400
28. čer 2020

@anny87 takže je lepší, jí nechat trápit odběrem krve, aby jsi měla "klid". To je bezva přístup..... Co to třeba nechat na doktorce? A v čem má malá nějaký velký problém? To co píšeš mi přijde spíš problém v té hlavě, než na straně dítěte.

martt
28. čer 2020

@anny87 Hele neber to špatně, ale nejdříve by jsi se měla hodit do klidu ty. A co když rozbory krve nic neukazi budeš ji honit na jiná vyšetření? Nech to na doktorce. Neuzirej se tím co by mohla mít to by jsi se taky mohla za chvili dostat na psychiatrii.

amazonkajanik
28. čer 2020

@anny87 krvavé sopliky mohou být z alergie na pyl. Může být taktéž z toho spavá. Syn se taky potí(kdo v tomhle počasí ne) a přesto má studené ruce a nohy,to má po mě. Tupky po těle mohou být potnicky ...jak už psaly holky,nech to na doktorce a hoď se do klidu. Než nemocné dítě,je horší hysterická matka,tvá psychika malé moc nepridava ...