Krev ve stolici. Nemusí mít nic společného s alergií?

ninbaby
15. led 2022

Dobrý deň, poprosím o radu. Syn v troch týždňoch začal mat stolicu s prímesou krvi a trosku hlieny. Nasadili sme nutrilon ac. Po troch týždňoch užívania žiadna zmena. Je možné, že ta krv nemá nič spoločne s alergiou? Rada by som skúsila mu dať už normálne um s kravskú bielkovinou. Taktiež má stolicu v každej plienke, je možnosť že má len nejakú ranu v konečníku, ktorá sa nie a nie zahojiť? Ďakujem za názor.

jjasmina
15. led 2022

@ninbaby já bych určitě konzultovala s pediatrem teda

ninbaby
autor
15. led 2022

@jjasmina konzultovala som, povedala len čakať. Len už čakám mesiac bez akéhokoľvek zlepšenia. Tak len či nemá niekto skúsenosť. Ďakujem

lidija1234
15. led 2022

Změnit pediatra, krev ve stolici není normální a měl by to řešit. Může to být jen ranka ale může to být třeba i intolerance na mléko a spousta dalšího

papaja123456
15. led 2022

@ninbaby zkuste alergologa. Vypadá to na alergii. Může to být cokoliv. Obsah v UM je rozsáhlý. Může to být i olivový olej, prostě cokoliv.

janches
15. led 2022

Rozhodně běžte k lékaři. My jsme toto řešili více než 2 roky. Nejčastěji to bývají potravinové alergie. Pokud je ve stolici krve hodně, dochází k velkým krevním ztrátám u dítěte a může to pro něj být nebezpečné.

martulka88
15. led 2022

Změnit pediatra. Mám crohnovu nemoc a kdyby mi pediatr řekl čekat, jdu k jinému. Krev ve stolici není normální. Jak tu píšou výše, může se jednat o alergii a než dítko nechat trápit, chce to řešit.

anabel321
16. led 2022

@ninbaby ahoj, dcerka tři týdny měla to samé. Zmizelo to když jsem nasadila mlíčko Hami

grow
4. únor 2022

@ninbaby s dcerou jsme s tím skončily v nemocnici.zjistilo se, že to má po probiotikách. vyměnili jsme a vše bylo ok.
taky doporučuji vyměnit pediatričku a s prckem a plenou do nemocnice, kde provedou vyšetření.

slunea
4. únor 2022

Krev, hleny i casta stolice jsou projevy alergie. Mozna i infekcniho prujmu, nevim. Ale podle stari ditka bych to videla na alergii. Moje deti zacaly mit hlen ve stolici ve 3 tydnech, pupinky mozna o tyden driv. U ABKM bych pri nasazeni nutrilonu ac cekala alespoň zlepseni (tak do tydne), i kdyz tam ta bilkovina neni uplne nastepena a nekterym detem mlicko vadi a museji mit specialni jako Neocate. Ale muze to byt klidne alergie na jinou slozku mleka, nekdo tu uz zminoval olej.