Dobrý deň, poprosím o radu. Syn v troch týždňoch začal mat stolicu s prímesou krvi a trosku hlieny. Nasadili sme nutrilon ac. Po troch týždňoch užívania žiadna zmena. Je možné, že ta krv nemá nič spoločne s alergiou? Rada by som skúsila mu dať už normálne um s kravskú bielkovinou. Taktiež má stolicu v každej plienke, je možnosť že má len nejakú ranu v konečníku, ktorá sa nie a nie zahojiť? Ďakujem za názor.
Změnit pediatra, krev ve stolici není normální a měl by to řešit. Může to být jen ranka ale může to být třeba i intolerance na mléko a spousta dalšího
@ninbaby zkuste alergologa. Vypadá to na alergii. Může to být cokoliv. Obsah v UM je rozsáhlý. Může to být i olivový olej, prostě cokoliv.
Rozhodně běžte k lékaři. My jsme toto řešili více než 2 roky. Nejčastěji to bývají potravinové alergie. Pokud je ve stolici krve hodně, dochází k velkým krevním ztrátám u dítěte a může to pro něj být nebezpečné.
Změnit pediatra. Mám crohnovu nemoc a kdyby mi pediatr řekl čekat, jdu k jinému. Krev ve stolici není normální. Jak tu píšou výše, může se jednat o alergii a než dítko nechat trápit, chce to řešit.
Krev, hleny i casta stolice jsou projevy alergie. Mozna i infekcniho prujmu, nevim. Ale podle stari ditka bych to videla na alergii. Moje deti zacaly mit hlen ve stolici ve 3 tydnech, pupinky mozna o tyden driv. U ABKM bych pri nasazeni nutrilonu ac cekala alespoň zlepseni (tak do tydne), i kdyz tam ta bilkovina neni uplne nastepena a nekterym detem mlicko vadi a museji mit specialni jako Neocate. Ale muze to byt klidne alergie na jinou slozku mleka, nekdo tu uz zminoval olej.
@ninbaby já bych určitě konzultovala s pediatrem teda