Marne hledam na netu nejake zkusenosti maminek,co meli podobne problemy jako mame ted my.
Syn dnes mel velke mnozstvi krve ve stolici a to nema zacpu. Problemy mame uz delsi dobu ale jen minimalni a doktorka nas poslala na chirurgii (coz mi prijde malicko mimo), ale dnes mne ten nalez na toalete vydesil.
Syn je astmatik a alergik. Prosim, jestli mate podobne zkusenosti jako ja...kam zajit pro pomoc...a co diagnostikovali vasim detem.
Hlavni rozdil mezi vetsinou prispevku je to,ze my opravdu nemame tuhou stolici..spis ridci.
Dekuji
Ahoj, nevím, jak je starý tvůj syn. Nám se to stalo jednou, dceři bylo něco kolem 4 měsíců. Měla jsem ji nahatou na plíně, trošku se vykalala a bylo to úplně rudé. Plašila jsem, jeli jsme na pohotovost a tam se na mě koukali jak na blbku, že je to jen drobná trhlinka v konečníku. Naše dr. mi pak řekla, že u dětí s řidší stolicí, které kakají několikrát za den je to celkem běžné, dál se to neřešilo a dlužno říct, že ani neopakovalo. Dcera nemá žádné zdravotní problémy. Nicméně na pohotovosti mi tenkrát dr. řekla, že pokud je krev jasně červená, je to zpravidla krvácení z konečníku, pokud je krev tmavá, je to vážné, protože krvácení je někde uvnitř trávicího traktu (což si teda asi u staršího dítěte jde podle mě všimnout blbě). Nejsem doktor, ale váš problém by se asi měl řešit někde na gastru.