Krev v oku?

4. zář 2022

Moc se omlouvám, jestli to je blbost. Teď jsem si toho všimla a vůbec nevim kde se mu to vzalo, nebo co to je. Jinak není zvýšeně plačtivej, netře si oko, nepocitam, že jde o život ohrožující stav.) ale volala jsem na dětský do nemocnice, odkazali mě na oční a oční má jen do pátku. Netušíte o co by mohlo jít? Mám to nechat, nebo vyplachovat? Přišlo mi, že mu to občas po očičku zacestuje ale vždycky jen v okruhu toho vnitřního koutku. Moc děkuju.

atraps
4. zář 2022

pravdepodobne praskla zilka, zacne se to vstrebavat, resp. melo by. .muzes vykapnout ophtalmoseptonexem. uvidis zitra.. jak dlouho to ma ditko?

autor
4. zář 2022

@atraps všimla jsem si toho asi před hodinou.. myslím, že ráno to fakt neměl a je pravda, že před usnutim se hodně zlobil a plakal

atraps
4. zář 2022

pockej do rana, ci se zmensi, zvatsi...

atraps
Autor odpověď smazal
Zobraz
atraps
8. zář 2022

dobry vecer, ako oko u prcka?

autor
9. zář 2022

Nakonec to zmizelo, komunikovala jsem to pro jistotu na pohotovosti a říkali, že to může být usilovným pláčem.) naštěstí. Na oči jsem hrozně háklivá, syn má s nima problémy, v listopadu jde na velký vyšetření jak vlastně vidí a co..🙂 a už jsem se strachovala, jestli se tam náhodou neobjevilo zase něco co by značilo problém.