Ahoj holky, nemáte s tím některá zkušenost? Malýho jsem po kojení přebalila a na plence našla růžovou až načervenalou skvrnu. Zřejmě vyčural i trochu krve. Nebylo toho moc, ale přesto mě to vyděsilo. Dr se nemůžu dovolat. Nevíte čím to může být a jak moc se mám znepokojovat?
može to mať nejaký močový infekt alebo zápal,ťažko povedať ale rozhodne chod
Ali teď mi pár holek poradilo že to můžou být jen krystalky soli a ne krev, že se prostě na plíně zbarví do růžova. Že to může být tím že malej má málo tekutin. On mi totiž teď už druhou noc celou prospal a tím pádem jsme včera za celý den kojili jen 5x. Jinak je veselej, bez teploty. Dr má asi vyvěšenej telefon nebo co protože to vůbec nezvoní 😠
Jo a teď po přebalení na plíně žádné zbarvení není, prostě už se jen normálně vyčural.
A nebyla to jasná krev, ale to zbarvení bylo světlé, do růžova až světle červena abych to upřesnila.
aha,no tak ho sleduj a uvidíš ,držím palce
Děkuju 🙂
Ahoj
já si myslím že to bude taky ta sůl. Malá to měla už v porodnici a taky mě to dost vyděsilo. Ale na pokoji to měli asi 2 miminka najednou a sestřičky nám říkali že je to normální.ˇdokonce nám říkali že u holčiček to může být i menstruace. Ale to u vás asi nehrozí. 😀
luci a kojiš ešte?ak ano nejedla si červenu repu?mojim ked dam tak 2dni cikaju tak do ružova alebo červena ake množstvo zjedia 😉 prvy krat som sa tiež zlakla som volala lekarovi a prve čo sa ma spytal či som imnedala repu aja že ano tak to je ztoho 😉
Holky teď jsme se vrátili od dr, vyšetřili mu moč a nic nenašli. Mám ho sledovat a kdyby se to opakovalo poslali by to na nějakej spešl rozbor. Tak snad to bude dobrý. 😉
Women, právě že jenom kojím a červenou řepu jsem nejedla 😀 Asi to bude ta sůl, řeklo mi to už hodně maminek co s tím zkušenosti mají. Tak se nebudu děsit 🙂
tak aspon budeš spokojnejšia že je to ok,radšej podla mna takto ako niečo zanedbať 😉
Souhlasím 🙂 Proto jsem k té dr radši zašla 😉
ahoj, to máš dobré, my měli ve 4 měsících taky takovou jako trošku krev a pak teploty a už jsme jeli na Karlov se zánětem ledvin 😝
Kdyby to byla holčička,tak o nic nejde.Stává se to,ale většinou jen prvních pár dnů po porodu.(Prý z přemíry hormonů matky v tělíčku.)Ale když jde o chlapečka může to značit nějakou nemoc,u kluků je to prý velký problém,tak na nic nečekej a jdi k doktoru.Držím palce,ať to dobře dopadne.PLENKU VEM S SEBOU!
ahoj no ja na tvojom mieste by som rozhodne išla k dr.ak tam aj nie jei vaša musí ju niekto zastupovať,toto určite nenechaj len tak