Ahoj Maminy moje 5 holčička měla krev na kalhotkách dost mě to vystrašilo máte někdo zkušenost? Děkuji
A neskočila nějak nešikovně na něco při hře. Na kole, odrážedle. Nemusí to být nic vážného, zvlášť, pokud nešpiní pořád a bylo to jednou.
Říka že se nikam neuhodila,kolem osmí hodiny dnes jsem to zjistila tak jsem osprchovala a dala čisté kalhotky a pak měla zase ale jen malinko a do ted už vubec nic pořád jsou čistý,před dvěma nebo třemi dny měla jakoby výtok ale nejsem si jistá.
Moč má čistou a ani nezapácha
Optala bych se radši na gynekologii jestli nemá fakt nějaký zánět či něco podobného
Ahojte. Po pravdě, pokud již nemá výtok a ani nešpiní krev, extra bych to neřešila a jen sledovala. Na dětskou gynekologii bych malou vzala až v případě, že by to bylo dlouhodobější. Já ji totiž absolvovala se 6-letou dcerkou - měla velký výtok a to jsem nechtěla nijak zanedbat. Objednání v ideálním případě do týdne, doporučení, ať malé dělám vaginální výplachy (trochu jsem se zděsila, jak jí budu dělat vaginální výplach, když je tak malá!!!) - řešila jsem to koupelí v daném roztoku (přípravek si už nepamatuji). Po týdnu konečně na gynekologickou prohlídku. Vyšetření i přes velkou šetrnost paní doktorky příšerné ... malá v křeči a já slzy v očích. Čekání na výsledky a po dalších 4 dnech konečně předepsaná vaginální mastička - o její každodenní aplikaci psát nebudu, nic příjemného to nebylo, ale nakonec jsme to zvládli. Bohužel po první kůře a kontrole na gynekologii (opět křeč, brek, hysterie - doma už to šlo, ale doktorky se prostě bála) ještě prodloužení léčby o jeden týden. Tenkrát jsem se zařekla, že tohle dcerce už příště neudělám a naštěstí se nám tak silný výtok a ani zánět nevrátil.
@25lucie dcera kamarádky měla stejné příznaky je jí teprve rok, podle výtěru bakterie, moje dcera měla výtok už gynekologický výtok dvakrát, v půl roce a pak v roce a půl, v tomto věku lze vyšetření ještě dobře provést, čím je holčička starší, je to obtížnější. Vždy nález, ale na doporučení pediatricky jsme to nechali přirozeně odeznít
Děkuji vám dneska od rána zatím kalhotky jsou čisté,máme problémy z kakáním někdy to má tvrdé a hrozně u toho pláče jak to bolí,tak si myslím jestli to neměla z toho, uvidíme jak to bude dál jinak všem moc děkuji za rady 😉
@25lucie spíš se podívej, jestli nemá ragádku na konečníku. A proti tuhé stolici pomáhá málo solit.
Švestky dáváme,dcerka už chodí lépe každy druhý den ale před pár dny šla až po třech dnech a už to bolelo.
@melodygirl Mužu se zeptat co je to ragádka? A jak se to řeší? děkuji
Já to měla když jsem byla malá, stalo se mi to asi tak 3krát (doma, za nějaký čas v družině).....tahaly mě po doktorech, byla jsem i na gyndě na což teda nemám dobré vzpomínky....nakonec se nic nezjistilo, jen při posledním krvácení to byl myslím zánět močového měchýře....
@25lucie Ragáda je prasklina..
Ano tak tu ta ma ale pouzivame masticku na zahojeni.
@25lucie může to být zánět