Dáváte prosím dětem toto kolostrum od firmy Betula? Nebo jiné? Pomohlo vám kozí kolostrum? Děkuji za zkušenosti
Dávám dceram betulu. Od té doby, co jsme nasadili, tak bez velkých nemocí (ať do vánoc teda, to betula nepomohla a chytly to, co teď všude lítá, i když jsem je týden před vánocemi dopovala 3mi tabletami denně 😒). Ve školce mladší nechybí, starší zameškala v první třídě jeden den, a to jí bylo nevolno. Za mě to význam má. Když už něco chytí, tak je to jen mírná rýma a kašel. Nic, s čím by nemohli do školky. A to měly neustále zelené nudle a kašel jak tuberáci.
@leilinka1234 normálně dáváte 1 tabletu denně? Je to na nás dost drahé (a 3 děti), tak přemýšlím skrz dávkování
@xvitko13 Dávala jsem 2 ráno a 2 večer... Jo drahota to je, hrůza... Ale předtím jsem zkoušela kravské kolostrum a to nebylo k ničemu, i při dlouhodobém užívání nic moc. Teď už asi 2 roky synovi dávám Betulu a myslím, že výsledky to má. Fakt max rýma, teplotu neměl víc jak rok. Teď jsem koupila na zkoušku kozí kolostrum Barnys, to je výrazně levnější a dává se jedna ráno a jedna večer tak doufám, že to bude mít stejný účinek. Ale zatím nemůžu potvrdit, bere to teprve krátce.
Trochu bych obnovila diskuzi...
@lachipie dáváte nonstop?
@lachipie dáváte nonstop cely rok?
@novamamina Dáváme nonstop. Max na prázdniny vynecháváme.
@lachipie a pozorujes nějaké zlepšení?
Dáváme Betulu a syn je teda nachlazený často, ale obejde se to jen s rýmou. Horečky, neutišitelné kašle, angíny atd jsme už naštěstí dlouho řešit nemuseli.