Koronavirus u dětí. Kdo tím prošel?

markii30
4. únor 2021

Ahoj prosím má někdo dítě které prošel koronou ? Dcera 9 let bolest hlavy 3 dny dnes k tomu horečka 38'8 ale cítí nemá rýmu nic . Já jsem v 17tt a taky mě bolí 2 dost hlava . No snad to bude jen nějaka výroza zítra budu raději volat doktorovi .

mamikry
4. únor 2021

@markii30 Kamaradka prochazi prave ted. Deti (2 a 5let) vysoke teploty, nocni zvraceni. Ona a muz teplota, bolest hlavy a unava.

orisek56
4. únor 2021

Ahoj to je individuálni. První dcera jednonocni zvracení, bolesti hlavy a teplota, pak nic. Druhá dcera hned druhou noc teploty... Pak rýmu a lehký kašel. Já to odskákala nejhůř, bylo mi poprvé v životě tak zle, že jsem to málem nedala. Ale každý to má jinak. A ano, může to být covid.

amazonkajanik
4. únor 2021

@markii30 hele,dokud není test,tak není nic jisté 😣 příznaků je tolik, že člověk už těžko pozná klasické nachlazení od covidu. Ségra třeba chytla cov19 v době,kdy valcila s nachlazením a dokud jí doma nezkolaboval manžel a nešli na testy,tak neměla tucha. Až den po testech přišla o chuť a čich. Stejně tomu může být u dětí ...a vzhledem k tomu,že je počasí jak na houpačce,můžou být děti vážně jen nachlazené...

ariadna12
4. únor 2021

Tohle covid byt klidne muze. Sla bych se i s dcerkou testovat.

orisek56
4. únor 2021

@markii30 a nebo to může být nedej bože ten postcovidovy syndrom. Zrovna u něho jsem četla (logicky se po prodělani covidu bojím, tak Googlim) že jednim z příznaků je horečka a 3 dny bolest hlavy. Co když covid prodělala bez povšimnutí a teď má reakci imunitního systému. Asi bych to nepodcenovala a ozvala se pediatrovi.

snahnah
4. únor 2021

Děcka ve škole v přírodě: 1-2 dny zvýšená teplota, únava, někteří 1x zvracení, snoplili a chrchlali snad všichni, ale to zas není na čistém vzduchu skoro celý den venku nic neobvyklého. Že jsou Covid+ zjistili až po návratu.

markii30
autor
5. únor 2021

Hned po 7 odvolávám doktory já mám ucpaný nos skoro necítím , malá pořád horečky . Ach jo snad vše bude ok

orisek56
5. únor 2021

@markii30 tak ať to dopadne dobře. Jestli necítís, tak bys mohla možná mít lehčí průběh. Já měla těžký průběh a čich ani chuť jsem neztratila. Není to pravidlo, ale četla jsem to, že ty lehčí prubehy ztratí čich a chuť. Malá ať je ok.

dandaa
5. únor 2021

Obě děti nic, přitom já jsem ko už skoro 14 dni a muž 10 dní, ten půjde i po karanténě na rentgen plic . Děti mají prý lehký nebo bezpriznakovy průběh.

markii30
autor
5. únor 2021

Tak jsme s dcerou obě pozitivní :( přítel negativní a mladší dcera tam se nevi ta na testech nebyla snad bude dobrá .

geonisa
5. únor 2021

U nás to propuklo . Manžel a jeho rodině onemocněli první . Tak nás po nějaké době poslali na testy jelikož jsme se synem byli bezpříznakový . Syn byl pozitivní , ale nic mu není, už je to 3 den . Tak snad to tak vydrží . Já doufám , že to taky nedostanu . Když vidím jak všichni leží už 11 den horečkách . Tak mám s toho hrůzu . Hlavně když jsem teď těhotná . Ale test je jistota . Malej ho zvládl v pohodě 🙂 . Přeji ať je to v pohodě 🙂