Ahoj holky.. kombinujete některá stoptussin a jitrocelovy sirup? Jestli ano, v jakých i ntervalech? děkuji 😉
Určité nekombinovat
@lajla v jakém smyslu na srdce?
@luciamala1979 může způsobovat poruchy srdečního rytmu...ono se to normálně nedozvís, ale moje malá trpěla na Zapaly plic cpali do ní chemii horem dolem a stejně se nic nelepsilo.měsíc co měsíc jsme trávili v nemocnici..na dr jsme se vykaslali dali se úplně jiným směrem začala jsem se pidit,více zjišťovat a "léčit" jinak a jsme v pohodě
@lajla mám podobný problém s mojou dcérou. Nejde o srdce ale o chémiu, ktorá proste nezaberá a lekári začínajú byť povedzme nie bezradní, ale bez riešenia. A tak stále dokola sa nám opakujú nemoci. SMiem vedieť akou konkrétne cestou, cez koho, kontakt?
U nás největší objev na kašel je mišpulníkový sirup, jde na suchý i na zahlenění, třeba I v noci na dráživý kašel. A nám opravdu funguje. http://www.prodejnabylin.cz/sirup-a-napoj/418-m... Stoptussin u nás nezabíral vůbec. Nedám na něj dopustit. Jinak minulý rok mi malá 6 měsíců prokašlala. V létě měla zápal plic a od té doby stale jen kašel. Být to na lékařích, až je na kortikoidech, toho jsem se hodně zalekla a rozhodli jsem se pro tradiční čínskou medicinu, která pomohla. Každý měsíc postupné zlepšení a neustáleho kašle se zbavila (klepu to). Je to i o úpravě jídelníčku (vynechat mléko, omezit sladké).
@hojda u druhého dítka tiež nie stoptussin, ale sinecod áno, ale ten je prý silnejší. Zase chemie no
@luciamala1979 MUDr. Strnadelova... Jezdime za ní do Zlína... Dala nám do kupy tři děti plus kniha radost ze zdravých děti...ta strava je důležitá leč je pravda že s dětmi naucenymi na jiné jídlo je to boj☹ koukni na institut celostní medicíny
@hojda nelze to úplně dodržovat... Škola,školka...ale manžel mě sestry má roztroušenou sklerózu a po doktorech kteří ho zhuntovali ho dávala do kupy a je na tom tak že již nemá příznaky této nemoci...pro dr nepochopitelné... Ale on je striktní makrobiotik...a jak jsou výsledky nakoplo nás to a šli jsme tímto směrem
Pracuje i s tčm mimo jiných...
ráno a na obed jitrocelový sirup, na večer stoptussin.. alebo len ráno jitrocel a večer stoptussin. ALe pokial kašel trvá, stoptussin je aj na suchý aj na vlhký kašel, tj nič sa nedá pokazit pokial "tolerujete" ze je to liek. pozor, myslím, ze sa moze používat len 5 dní. Inak na kašel zaberie aj fenistil, proste to utlmí zníži, na noc..