Zdravím všechny maminky, dnes jsem zjistil, že mám angínu a mám 4 měsíční dceru, která je téměř plně kojená - začaly jsme zavádět příkrmy kvůli dlouhodobému bojkotu kojení. Od včerejška (zřejmě tedy od doby, co mám nákazu v sobě) pije ještě méně než obvykle a je strašně spavá, skoro celý den jen spí a má taková zarudlá očička ☹. Bojím se, že to ode mě chytá. Myslíte, že to může být jen tím, že s tou infekcí bojuje?
Já mám
@lv Já mám opsen a mám pocit, že jí to moje mlíko po tom ani trochu nevoní 🙂. Jinak my bojujem s bojkotem a pijeme jenom ze spaní, takže teď když jsem nemocná, je to opravdu záhul u ní pořád bdít, jestli usíná, abych jí mohla jít kojit. No, co se dá dělat. Ale malá vypadá dobře, asi má trochu rýmu a pokašlává a večer jsem myslela, že jí poleze teplota, ale teď ráno jen 36,5 a řádí jako divá, tak je to díkybohu dobrý 🙂. tak jsem ráda, že jsem včera neplašila s pohotovostí, ještě by tam chytila nějaký další bacil, na ten můj má aspoň protilátky..
chytnout to samozřejmě mohla, ale kojením jí předáváte protilátky, takže by bylo dobré kojit co to půjde..i pokud máte nasazená atb, i u kojení jich lze nasadit hodně. Pokud bude mít teplotu, raději bych ji vzala k lékaři /samozřejmě se to jako vždy ukáže o víkendu, že../