Ahoj holky, potřebuji uklidnit. Mám 4 měsíční holčičku, která je hodne klidná a hodna. Když ji mám pod hrazdickou a hraje si, tak je úplně tichá. Klidně si hraje nebo se dívá na hračky a nevydává přitom žádné zvuky, klidně i půl hodiny. Broukat jí slyším jen par minutek denně. Jinak se snaží pretocit na bok. Když na ni mluvím, tak se usmívá a brouka. Pláče jen když má hlad a občas pár minutek večer. Je strasne nenáročná. Máte někdo taky takové miminko?
Také máme klidnou holčičku. Více se rozpovídala až později. Teď má 15m, je teda o více jak tři měsíce narozená dřív a teď pomalu pusu nezavře, ale hodná je pořád.
Muzu Te uklidnit, je to normalni, chci rict, ze se nemas znepokojovat 😉. Proste je spokojena a pohodova 👍.
Taky mám klidnou holčičku. Začala se více projevovat teď, bude mít 6 měsíců a vyžaduje více pozornosti nebo chce z briska zpět na záda 😁 V noci spinká od narození s jedním krmením. Dnes teda byla protivná, myslím, že se hlásí zoubky, má zarudlé dásně a urputně kouše hračky 😁
Dcera byla taky takova 🙂 Spala celou noc a vubec nebrecela, hrala si taky sama pod hrazdickou a pozdeji ji stacilo chodit kolem stolu na kterem mela hracky. Kazdy me strasil jak se nevyspim atd..Jinak o zubech jsem taky nevedela..Ted je ji 2,5 roku a az na obcasne vylevy je hodna 🙂 Rozhodne ji nemusim stale stat za zadkem 🙂
Je prima slyšet, ze je to normální. První dítě pořad plakalo a nespalo. Jsem zvykla na řev. Tohle jsem nečekala. Jsem úplně zaskočená, jak je spokojena a vystačí si sama.
Prvni holcicka cire zoufalstvi do 1roku minimalne..prdiky,zuby,porad neco..sama si nepohraje,to ma stale..9m chlapecek pravy opak..klidas,o zubech nevime,prdiky nebyly..tudiz rodice techto klidasu mohou materskou nazvat dovolenou..prvni byla pro me a je svym zpusobem narocne dite
Taky jsem mela takove miminko... a ted v 7m co bych za to dala 😉 uz ted je z nej pekny ulicnik a dokaze jecet dokud se mu nevenuju 😂
Malá byla taky celkem hodná a pohodová,dokud se nezačala víc hýbat a vnímat a teď v osmi měsících ječí jak pavián,kdykoliv si dovolím od ní odejít byt i jen na záchod. Tak užívejte,dokud to je,kdykoliv se to může změnit..
Bože závidim a strašně si přeji takové druhé miminko. První dcerka byla věčně nespokojená, pořád přicuclá, celé noci se budila, přes den spala max 20 min, v kočárku 30 minut, uffff. A má to doted, je jí 2,5 , pořád se nervuje, ječí, pořád potřebuje spolupráci a nejvíc maminky 😀
Závidím a přeji Ti at Vam to vydrží 👍👍👍Známý mají takového chlapecka doma. Kdyz jsme byli poprvé u nich na návštěvě tak jsem nevěřila vlastním očím 😂
Přeju a závidím, bože, doufám, že to malé škvrně ve mně bude tohoto rázu :D Syn byl a je úplný opak :D
No, ale vidím, ze moc takových miminek není. Jsem z toho dost nešťastná. Teď ji mám v postýlce a klidně tam leží, cuca ručičky, kouká a sleduje co dělám. Moc se bojím, aby byla zdravá. Koníčky pase jen když ji do pozice nastavit a jen par minutek. Jestli je tady ještě někdo s tichým dítětem tak se ozvete
Budte ráda, že máte takovou holčičku. 🙂
@llodicka mam hodne dite (snad to ted nezakriknu) a vubec by me nenapadlo se tim znepokojovat. Skoro nebreci, v pohode si hraje sam, spinka celou noc, pekne papa, porad se usmiva. Pisti a krici (jak dinosaurus) hodne a porad si neco povida 😀 takze takhle se ozejva dost 😀 Kazdej mi rika jak mame hodne dite. A ja si to dost dobre uvedomuji 🙂 proste je spokojenej tak nema duvod brecet 😀 jo breci kdyz chce z briska na zada, na zada se pretoci jen nekdy 😀 a pak nekdy breci vecer kdyz jde spat a polozim ho do postylky. Takove dite bych prala kazdymu, fakt je to pro me dovolena. Stihnu udelat uplne vsechno. Dnes je mu pul roku 🙂 chtela bych jeste jedno dite a uz ted se desim aby to nebyl nejakej rvouci satan 😀
@llodicka ahoj, já měla první takovou hodnouckou, do pul roku byla hodná a neplakala. S růstem zubů se to tocilo a plakala často. Teď bude mít dva roky a je to divoška, která pusu nezavre. Teď mám druhou princeznu a to je snad jeste větší pohodka. V noci se vůbec nebudi na mléko, spí i 12 hodin v kuse ( první mi to dělala také a měla jsem strach, teď jsem v klidu), celý den se usmívá a když s ní dělám blbosti, tak mívá záchvat smíchu. A to měla minulý týden 3 měsíce. Jinak je v klidu a pozoruje. Také téměř nepláče....takže klídek, určitě je v pořádku 😉
Dekuji všem moc za příspěvky!!!! Jsem rada za každou zprávu.
Taky mam doma zlate "miminko". Ted ma 15 mesicu. Sotva se narodil, ani nezakricel. Jenom tak jednou mnouknul, trochu me tim vydesil. Od te doby plakal opravdu malo, jenom kdyz mel na co si stezovat.(mokra plinka/hlad). V noci od ca 2 tydnu spal od 10 do 5, pak se napil a spal dal. To dela doted. Ted i kdyz beha a vymysli co by proved je porad stejne klidny, zabavi se sam nekdy i pul hodiny. Je s nim domluva, ukaze co chce, kdyz vysvetlim co chci ja tak to udela. Jenom kdyz mu rostou zuby tak je na me prisaty dnem i noci. Ale aspon nerve. :D od mala se nestydi pred cizima, kdyz vidi jine miminko tak ho chce hned tulit..🙂
Taky mám hodné miminko, zatím tedy 3 měsíční, když je zrovna vzhůru, tak pozoruje svět, občas něco "povídá", plácá ručičkami nebo kope nožičkami do zavěšených hraček. Když dostane hlad, tak ho stačí nakojit a u toho zase hezky usne a spí... V součtu klidně i 15-18 hodin denně. A když zrovna nechce spát sám v postýlce nebo v obýváku na dece, tak ho stačí strčit do šátku a během pár minut krásně spí...
Neboj 🙂 Jak jsem psala dceri je 2,5 a je uplne v pohode..Bez plen, krasne mluvi 🙂 (někdy az moc, stale si neco zpiva) Deti ma taky rada 🙂
Jinak si vzpominam, ze jsem ji rano v postylce zasypala hrackama a ja mohla v klidu polehavat dal 🙂
Jj měla jsem to stejné syn byl hodně náročný. V noci brečel každou hodinu. Dcera pravý opak. Strašně hodná přes den skoro nebrecela v noci se budila tak 2x na jídlo ale hned spala. Teď syn 8 let hrozně tichý dcera 6 let pěkně ukřičena a pusu nezavře, ale umí být i hrozně hodná a syn zase pěkné číslo. Každé mimčo je prostě jiný a může se to ze dne na den změnit.
Náš Kryštůfek je taky pohodář. Zhruba první čtyři týdny jsem ho pozorovala a říkala si, zda vidí a slyší. Na nic nereagoval, když jsem ho položila, tak ležel, usnul, nic nechtěl. Kňournul si jen když měl hlad nebo mokrou plínku. Jinak nepotřeboval pozornost. Manžel mi říkal, že jsem divná, že ostatní maminky by byly rády za tiché a hodné miminko a já hledám mouchy. Teď je mu 7m a je klidný pořád. Klidně se na zemi batolí i půl hodiny. Samozřejmě už vyžaduje víc pozornosti a taky umí pěkně křičet - když mu nedáme flašku dosattečně rychle 🙂 ale flegmatik z něj asi bude.
Byla bys radsi, kdyby cele dny rvala a nedala se odlozit?😅 Bud stastna, ze mas hodne a klidne dite a kazdy vecer se modli, at ji to vydrzi co nejdyl, idealne naporad. Jakozto matka dvou narocnych urvanych miminek ti muzu rict, ze jsi velmi velmi stastna zena a hlavne ze opravdu neni duvod k obavam🙂