Ahoj, mate nekdo prosim zkusenost s KISS syndromem a jeh lecbou? Dekuji
Malý bude mít 4 měsíce za týden...my necvičíme nic...ted jsme byli na neurologii dělali nám EEG a sono mozku protože prcek má takové divné křeče a škuby, ale budou to asi snad jen prdíci. O té osteodynamice moc nevím...https://www.facebook.com/groups/podporakojeni/p...
tady je kdyžtak odkaz na fb stránky...ale moc mě to zajímá..tak jsem zvědavá
https://www.facebook.com/osteodynamika/
Podívejte se tady.
ahoj, na fb je skupinka ,,KISS syndrom - sdílení zkušeností,,
Ahoj, naše malá od narození velmi plakala, kojení nešlo ideálně. Pediatr nás stále směřoval k prdíkům. Byla jsem opravdu nešťastná, dcera špatně spala, neměla ráda chování v náručí, hlazení po hlavě, hodně blinkala. Ve třech měsících se k tomu přidalo špatné pasení koníčku, v pěti měsících se nepřetočila na bříško. V tu dobu jsem se dopátrala kiss syndromu a z neurologie nám doporučila doktora Poppera (Fakultní nemocnice Hradec Králové) pro možnost zablokování krční páteře.
Pan doktor je zlatý, dceru prohmatal a i když to přímo neoznačil slovem kiss syndrom, myslím, že to bylo ono dle jeho slov - dcera měla poraněné krční svaly a vybočený první krční obratel vlivem porodu, tedy půl roku. I když neupřednostňovala při ležení jednu stranu, do luku se prohýbala, dělala mosty a jednu ručku skoro nepoužívala. Pan doktor ji řádně prohmatal a obratel znovu centroval a hned poté bylo první kojení po ošetření bylo klidnější! Dcera nezačala po pěti minutách pití zničehonic řvát! Byla to nádherná úleva.
Samozřejmě vše šlo po stupně a i ted, když je dceři rok, chodíme na rehabilitace a pan doktor nás kontroluje, ale rozhodně pláče ubývalo a pohybově se dcera lepšila.
O osteoodynamice jsem také uvažovala, ale tehdy jsem věděla jen o jedné paní ze severní Moravy, proto jsem nakonec zvolila rhb lékaře a nelituji.
Řešila jsem tento problém ještě v roce 2015 u synka. Tenkrát jsem na netu k tomu nic nenašla a bylo vše novinka. Synek měl 2 týdny když jsem si všimla, že má hlavičku porad na jednu stranu. Kromě jiného porad plakal, mel strašlivý reflux. Klidněji spal jenom v noci, laicky jsem usoudila, ze se min hýbe, tak ho nic neboli. Naše skvělá pediatra hned poznala o co jde a taky nás poslala k dr. Popperovi. Je to skvělý lékař a syna dal do pořádku. Uplakany byl ještě dlouho, ale cvičením (lehké procvičování a posilování oslabené ručičky) se to postupně vše dalo do pořádku. U nás nejvíc pomohla včasná diagnóza.
Obě moje děti ho měly. Pokud jsi z Ústí nad Orlicí, objednej se do FNHK k dr. Popperovi, provádí odblokování krční páteře. Dceru mi zachranil.
Dobrý den, nevíte o někom u koho lze řešit podezření na kiss syndrom v Olomouci?
@xleni Doporučím skupinku Kiss syndrom na fb, kde jsou kontakty na terapeuty.
Doporučuji hledat někoho, kdo ovládá osteodynamiku.
Z lékařů p. Živný v Jesenici, ale neordinuje přes léto a je soukromý, a p. Popper z Hradce Králové, ale málokdy bere mimo kraj.
@eithelwing děkuji moc!
Ahoj..zrovna se o to taky zajímám..malý má od narození predilekci hlavičky, je vysoce dráždivý, nemá rád změnu poloh,prohýbá se se na zádech do luku,má reflux, hodně pláče a špatně spí o trávicích problémech ani nemluvím. Koníčky nerad pase, často u toho pláče, rozhazuje mi pořád rukama jako u moorova reflexu. Na facebooku jsem o tom četla zajímavý článek a chci se hned objednat na osteodynamiku do Havířova...odkud jste vy?