Kinedryl u 1,5ročního dítěte. Dávaly jste?

17. lis 2020

Ahoj maminky, našemu prckovi se dělá v aute pořád zle. Příští týden musíme absolvovat dvouhodinovou cestu a už ted z toho mam nervy, protože minulá cesta byla hrozný, několikrá zvracel, museli jsme pořád stavět ...... Někdy zvrací i na krátkých cestách☹ Tak mě napadlo mu dát Kinedryl, ale všude píšou, že se dává dětem až od dvou let...... Nevíte, jak to tedy je? Dávali jste ho někdo stejně starému dítěti? Příbaový leták jsem pročetla, a tam je od dvou let, ale někde čtu, že ho dávají v klidu i dřív........ Nemáte s tím některá zkušenost? Jinak homeopatikum nezabírá, ani nic cucavýho. děkuju

zuzkasim
17. lis 2020

Ano, může se i mladšímu dítěti, dávali jsme brzy po roce, protože dcera v autě vždy zvracela, nemohli jsme dojet ani na návštěvu k rodičům, doktorka nám to doporučila a opravdu to na zvracení pomohlo.

gruyerre
Autor odpověď smazal
Zobraz
gruyerre
17. lis 2020

Ano, v lékárně mně řekli že mám dát čtvrtinu...

antilopkax
17. lis 2020

Vím, že se ptáš na Kinedril. Mně doktorka doporučila pro syna Antimetil, je to na zázvorové bázi. Zkoušela jsem i na sebe. Mně je špatně prakticky hned, jak sednu do auta.

veronikakn
17. lis 2020

Tak s tim mam veeelkou zkusenost 🙂 mame chatu 2 hodiny cesty a jezdime skoro kazdy vikend. Cca v roce a pul zacala mala pri kazde ceste blinkat. Zkusila jsem vse mozne, homeopatika, lizatka, naramek na ruku atd atd. Nic, zabral kinedryl. Davam pred kazdou trosku delsi cestou ctvrtku a uz neblinka. Urcite bych se toho nebala a tu ctvrtku bez problemu davala. 🙂