Ahojky, chtěla bych se zeptat, kdy vám začal zabírat espumisan na bolení bříška? Malý se často kroutí, natahuje nožičky a pláče. Cvičit s nožičkama nepomáhá, masáž bříška ani nahřívání ne. Zkoušeli jsme sem tam dát espumisan, ale ten nezabral, prý se to má dávat pravidelně při každém kojení. Bereme ho už v kuse den. Za jak dlouho vám začal zabírat? Je ještě brzo na jeho působení?
Ja davala Biogaiu a Sam simplex( espumisan je totez) a tato kombinace pomahala. Ta biogaia pomohla s travenim, nemel porad zelenou tekutou ale lepsi 🙂
Jj, určitě v kombinaci s probiotiky, může to zabrat..pak jen chovat a houpat..Syn měl bolení bříška do 4 měsíců.
no právě malý má 5 týdnů a chce se pořád nosit a pomáhá tak akorát když s ním sedím na balonu a houpu. Když ho položím tak začne brečet, ale někdy nepomáhá vůbec nic, holt si tím musíme všichni projít... ale tak doufám, že mu ten espumisan zabere, tak uvidim ještě pár dní a když tak k tomu se dají ještě přidat probiotika jo?zkouším je brát já, ale že by bylo lepší, kdybych je dávala jemu? Kaká pěkně, má žlutou stolici...
Určitě i jemu, lépe mu to pomůže
Dnes už se nad tím jen usmívám, ale když jsme to zažívali před 1,5 rokem, do smíchu mi nebylo. Dcera na bolení bříška trpěla 3,5 měsíce a nezabiralo nic. Řev jako když ji rvali hlavu, bylo to velmi stresující. Kdo zažil, ví o čem píšu. Naštěstí v noci spala vždy. ☺
no tak to věřím, že je na co vzpomínat... u nás malý naštěstí zatím taky v noci spí, doufám, že to nezakřiknu 🙂
Syn měl poprvé bolení bříška ve 2 měsících, chtěla jsem mu trošku ulevit a začala jsem dávat espumisan. Bolení se po několika dnech nelepšilo, naopak to bylo stále horší ☹ Přestala jsem dávat espumisan a najednou bylo po problémech, takže nám vůbec nepomohl. Koupila jsem přírodní kapky BabyCalm, které pomohly. Jinak dávám synovi téměř od narození Biogaiu. Na bolení bříška kromě této jedné zkušenosti netrpí a jím téměř vše, buď máme štěstí nebo tomu pomáha biogaia.
Espumisan a jiné kapky mají stejnou účinnou látku simetikon a liší se její množství, pokud se nepletu tak má espumisan nejvyšší množství. Je potřeba vyzkoušet co vám zabere, každé miminko je jiné.
Nám espumusan taky nezabral. U obou to vyřešila pozice na tygra a jemná masáž bylinkovým olejíčkem. Sice jsem měla ruce jak orangutan, ale zabralo to líp než cokoliv z lékárny.
Našemu malýmu Espumisan vůbec nezabírá. Přešli jsme na Baby Calm a máme klid 😀 A navíc je vidět, že malýmu i moc chutná, má to jako malý předkrm 😀
Od všech známých co mají mimi slyším samou chválu na Biogaiu. Je sice neskutečně drahá ale už ji mám do zásoby koupenou také.
U nás nezabrala biogaia, esspumisan, infolic a ani sabsimplex ... jediné co zabralo byly přírodní kapky babycalm.
U nas zabirala BioGaia a SaabSimplex. Espumisan a BabyCalm nezabirali.
dáváme espumisan od malička a myslím,že dost pomáhá. To boleníčko bude vždycky,přeci jen si musí bříško zvyknout na mlíčko,ale velké trápení nemá. Dáváme poctivě před každým kojením cca těch 5 kapekuž od příjezdu z porodnice 🙂