Dobrý den, dcera měla zánět spojivek, jelikož to řádilo ve školce, tak jsem ani nezkoušela nějaké obyč kapky a rovnou jsem s ní zašla na pohotovost pro atb kapky... oči už má dobré, a já nevím kdy jí můžu poslat do kolektivu. Naše dr. má dovolenou a na pohotovosti jsem se nezeptala. Díky
@resare Mel by to byt tyden. Syn mel zanet spojivek ted. Minule pondeli potvrzeno, toto pondeli sel znovu do skolky.
@resare Měl můj syn před 14 dny zanet spojivek. V pátek jsme s ním byly na pohotovosti kde mu dali kapky a ptala jsem se doktorky jestli bych ho mohla v pondělí už poslat do skoly, chodí do první třídy a mely mit pasovani na čtenáře. A říkala ,že jo ,že už by infekční být neměl. Ale po venku měl sluneční brýle.
Dcera měla asi před měsícem. Oko začalo být červené ve čtvrtek odpoledne, v pátek doktorka, kapičky, dali jsme 2x a už to bylo dobré. V sobotu oči už skoro normální. Podle doktorky už mohla v pondělí do školky, jen dokapat kapičky párkrát denně. Překvapilo mě, že mohla do kolektivu tak rychle. Nikoho doma nenakazila.
Posílala jsem školní děti po dokapání předepsané dávky od dr, tedy těch cca 7 dnů