Ahoj holky, poradíte mi prosím, kde lze teď sehnat v Brně kapky Vigantol? V lékárně mi řekly, že mají výpadek a budou je mít až v listopadu, ale mám si obvolat i jiné lékárny a třeba je někde ještě budou mít. Ale volala jsem ke Sv. Anně, na Obilní trh, do Bohunic a nikde je nemají... Děkuji za radu
Ahoj, asi před měsícem jsme koupili na ul. Josefská v lékárně a měli.
Mne v lekarni povedali, ze tie kvapky este dlho nebudu, ak este vobec niekedy budu.
ahoj, já si je vyzvedla tento týden v lékárně v Bystrci ve středisku Max
No a kdybys je nesehnala, tak se taky svět nezboří, je to "jen" prevence 😉 A na Slovensku je úplně stáhli z trhu.
pozor to není prevence!!! je to vitamín D a je velmi důležitý pro vývoj kostí! Zvlášť teď když už není tolik sluníčka tak bych to určitě nepodceňovala... omlouvám se od odbočení od otázky
pokud vigantol neseženeš určitě se poraď s pediatrem
Ahoj, mají je na Vinohradech na Pálavském nám. v lékárně
nám pediatrička poradila místo vigantolu dávat mrněti kapky mlutitabs... protože vigantol má právě teď ten výpadek kvůli nějakýmu průšvihu s tím kapátkem, takže i kdybych je nakrásně sehnala, určitě bych to mrněti nedávala... 😕
Hlavne s receptem, bez toho vam to nedaji 🙂
A na jak dlouho vydrzi, mame ho par dni.
Ty brdo tak to nevim, ale mela jsem vzdy druhy do zasoby az mi prvni dojde, chtela jsem ho davat pravidelne a nevynechat
Vsechno se musi davat pravidelne aby to melo nejaky ucinek
my je koupili v globusu,ale to bylo už v červnu, tak nevím, jak ted mají zásoby... 😉