Ahoj, nesetkaly jste se někdy u vašich dětí s něčím podobným? Čtyřletý syn už pět dní zvrací. Vždy jednou denně, začně říkat, že ho bolí bříško aže je mu špatně, pozvrací se a pak je mu prý dobře. Nikdo jiný doma problémy nemáme, snažím se mu dávat dietní jídlo. JInak jí, pije... Můj tip je, že má buď zadní rýmu, polyká nudle a z toho zvrací (to už jsem s ním párkrát zažila, ale nikdy ne tak hodně (třeba se jednou za dobu trvání rýmy pozvracel a konec). Nebo - a to se bojím víc - že to má "od nervů", jsme doma s dětmi permanentně nemocní už od llstopadu, což je na hlavu, máme doma už ponorku a nervy na pochodu. Má někdo zkušenost, případně radu co s tím?
@evaaskalova Nemá, z "téhle strany" vše normální 🙂
A co na to dětská dr.? A jinak bych asi zkusila zařídit, aby se dostal víc ven, pokud nemá teplotu, tak i s rýmou a kašlem může normálně ven, synovi to naopak vždycky udělalo spíš dobře.....nemáte někoho, kdo by ho někam vzal někam na procházku apod.? Někdo z rodiny, kamarádka.....Jestli jste doma už od listopadu, tak se mu ani nedivím....
@krystalka Dnes by měl odjet na týden k prarodičům, tak bych toho ráda využila, abychom si od sebe odpočinuli. Doktorka říkala, že máme pokračovat v dietě, ale jsem už trochu nervózní... Jsme doma střídavě, v prosinci byl ještě asi týden ve školce, v lednu už jen 4 dny, teď v únoru ještě vůbec. Vždycky jsou třeba tři dny fit a pak se u některého z dětí zase něco objeví, máme za sebou už angínu, neštovice, chřipku, zánet průdušek, bolavé uši, kašlíky a rýmičky nepočítám...
@treasurka - tak to chápu, že už to musí být na hlavu, když se ty nemoci pořád takhle točí....my máme jen jedno dítko a navíc dost odolné, teď mu bude 10 a za život měl 3 angíny, neštovice a 2 střevní chřipky, jinak mezi tím sem tam nějaká ta rýmička, uši a průdušky vůbec neznáme....tak držím palce, ať se vás ty nemoci už konečně pustí....syn ve školce moc nemarodil, spíš jen občas ta rýma, teď ve škole je to ještě o dost lepší, letos za první pololetí nezameškal ani den....nejhorší je to u těch malých, no.... ☹
Ahoj, stejné problémy má moje neteř, vypadá to na problémy se stresem. Dítě ve stresu často zvrací (bez jídla i s ním). Může to být ze stresu kvůli chození do školky, někdo mu tam může ubližovat, atd..
Nema potize se stolici? 🙂