Dobrý den prosím o pomoc malyj má 2 měsíců a je moc zahleneny ,požád chrape kašel už má málo ,málo kdy zakasle beremo antibiotik už druhy týden ,sirup a nic nepomáhá už nevím co mám dělat v pátek sémě zase k doktorce na kontrolu možná mě poradite něco mám strach je hodně malinký jinak je veselý teploty nic
@mamikry dobrý den alergii nemá ani vyrážka není navinhalator jsem se ptala doktorky ,ze přej je malý kamarádka mě to taky poradila ale když mě doktorka zykla ze je malinký tak jsem odstoupila od inhalátor ze irej to berou na astma
@ivannatymyshyn My mame doma inhalator pro deti a inhaluji, astma nemaji. Procistuje dychaci cesty a nam pri ryme a zahleneni pomaha. Pro male miminko se pouziva nastavec, co vypada jako dudlik, nebo se mu polozi inhalovaci trubicka vedle hlavicky, na oblicejik se mu nedava. Ale je to na vas. Mne ho pedoatricka doporucola. Pokud nechcete inhalator, tak alespon z zvlhcovac vzduchu.
@ivannatymyshyn Nemuze mit alergii na mlecnou bilkovinu? Nema i jine potoze? Blinkani, hlenv plence, vyrazku? Jinak na zahleneni je dobry inhalator, staco dat miminku naustek vedle hlavicky.