Kašel. Nemáte radu, co s tím?

gimlik
9. lis 2023

Dobrý den. Nemáte někdo typ co s kaslem u 3 letého dítěte. Nastoupil v září do školky a samozřejmě po 14 dnech hned viróza. Vše jsme zvládli vyléčit a šel po 14 dnech opět do školky. Zase vše úspěšně vyléčeno,ale zůstal mu kašel. Přes den nezakasle vůbec,ale občas v noci a hlavně po ránu jak vstane,tak docela duca. Zkouseli jsme Jitrocelový sirup,Mucosolvan,ACC.. Teď dokonce byl i s babičkou u moře,tak jsem měla naději,že jiný vzduch,teplo,.. Bohužel v noci dobrý,ale po ránu jak vstane,tak duca pořád.. ☹️
Už nevím co s tím. Nemáte někdo nějakou radu?

veru181
9. lis 2023

@gimlik Možná bych ještě konzultovala s lékařkou, ale my na doléčení používáme Fenistil nebo Aerius - na zklidnění podrážděné sliznice. Případně polud kašle jen ráno, tak jestli to není jen z nočního zahlenění a nepřejde to samo? Já to tak mívám půlku zimy.

katule1990
9. lis 2023

@gimlik U nas je to uplne stejne. Virozu jsme vylecili, ale kasel uz ma skoro 4 tydny. Pres den to jde, ale kazdou noc i 2 hodiny v kuse kasle, nikdo se nevyspime. Byli jsme ted na trilete prohlidce a doktorka rikala, ze je kasel 3-4 tydny po viroze normalni. Pry malo topit, hodne vetrat, zvlhcovat vzduch a aby nemel plny nos (coz ma v noci hrozne). Zkousela jsem uz jitrocelovy sirup, rady doktorky, mame zvysenou postylku, odsavala jsem i ve 3 rano, strikala morskou vodu, davala do aromalampy olejicek na nachlazeni a imunitu...vubec nic nepomaha a dnes vsichni zase od 2 do 4 rano vzhuru 🙈. Pres den je celkem ok.

tereza_hru
9. lis 2023

Na kašel Erdoherbal 🙂 a na imunitu pak doporučuji Dračí sirup a H2 Immunity drink 🙂

gimlik
autor
9. lis 2023

@veru181 Noo,trvá to už delší dobu.. V noci už je to lepší,ale ráno duca pěkně. Žádné nudle přes den a ani kašel. Už opravdu nevíme.. 😏

gimlik
autor
9. lis 2023

@katule1990 Před spaním vyvetram,má tam 18°C,zvýšeno po hlavou,mořskou sůl striknutou před spaním.. V noci už je to lepší. Zahlenění mi nepřijde. Ráno jak vstane,tak kašle jinak přes den ok. Dostával Stop bacil,jitrocelový sirup,koupila jsem na podporu imunity i Colostrum.. Už opravdu nevím. Teď byl i u toho moře a stejně kašle.. 😏

gimlik
autor
9. lis 2023

@tereza_hru Děkuji za odpověď. Kouknu na to
😉

jeyre
9. lis 2023

Řešila bych to už s doktorkou, ať si ho poslechne a předepíše něco silnějšího. Syn to měl podobné v létě, nakonec to bylo průduškové, dostal na týden Ventolin a bylo po problému.

lehe
9. lis 2023

@katule1990 Fenistil jsi na noc nezkoušela dát? Nás teda vždycky zachrání. I když v noci slyším, že delší dobu kašle a pořád ho to dráždí, tak nakapu a vždycky už pak spí.

aselluska
9. lis 2023

Také dávám Fenistil

katule1990
9. lis 2023

@lehe Aha, tak to me vubec nenapadlo, ze by na tohle sel dat Fenistil. Moc diky za radu, jdu si ho hned nachystat k posteli 🙏.

lehe
10. lis 2023

@katule1990 snad to pomůže 🙏

franerka
10. lis 2023

a řešili jste alergie?

petramana
10. lis 2023

kamaradka ted davali synovi protazin, aby se vyspali, byl schopny prokaslat celou noc a pres den nic...