Zdravím dámy, mám 14m holčičku. V noci hrozně kašle až se z toho dusi. U pedi jsme byly a prý je zdravá nic nikde neslyšela, neviděla. Jenže každou noc kašle jako blázen a pokud ji nedám třeba prospan tak nepřestane kašlat. Prý je to od zadní rýmy, ale nezdálo by se mi že má zadní rýmu nebo vůbec že by přes den měla rýmu. Má s tím někdo zkušenost? Děkuji za odpověď ❤️
@luna03 holky vždycky kašlou ještě 3 týdny po rýmě. Nejsou schopny si ty hleny vykašlat, tak jak my dospělí. Malá (skoro 2 roky) teď taky měla rýmu, přes den nezakaslala, ale v noci se dusila hleny až z toho zvracela. Na to je dobrý hedelix (nebo bronchipret) přes den 3x denně na rozpuštění hlenů a na noc opravdu dát ten fenistil kapky a stoptussin nebo tussical. Pokud bude mít hleny v dýchacích cestách, tak prostě kašlat bude. Ještě dáváme inhalovat vincentku, malá to moc nechce, takže to na ni pustíme, když spí. Ještě se mi osvědčila tygří mast, mazat na hrudník 3x denně.
@luna03 paní myslela z přetopeného pokoje, ne že jste kuřáci. Jinak od zadní rýmy to opravdu může být. Na noc fenistil, přes den stříknout něco do nosu ať se to rozpustí a odsát
@orangutan123 díky za radu❤️
@luna03 prekurená izba není zakouřená, ale přetopená 😊👍🏻
@honatko092 jo už to vím predtim psala paní 🙂
@luna03 Promiň, přehlédla jsem 😊
Môže to byť aj z prekurenej izby keď len v noci alebo suchého vzduchu