Ahoj maminy, malá měla 3 týdny rýmu a má ji znova, tak dostala antib.kapky Pamycon. Máte s nimi zkušenosti, zabraly vám???
pessy, my je měli taky už 2x nebo 3x a vždycky nám pomohly, do týdne bylo po rýmě 😉
Díky a myslíte, že to můžu kombinovat i s Nasivinem do nosu?Přijde mi, že ji to zatím neuvolnuje nos, tak jsem ji kápla ještě Nasivin?Nebo raději ne?Mooc díky!!!
ahojky,
my je také měli, když jsem měli bakteriální rýmu a zabraly. A k tomu kombinování - já bych je kombinovala asi jedině s Vincentkou - ta je přírodní, s jinými kapkami bych je nekombinovala...
Pamycon není na uvolnění nosu,tak klidně kombinujte.
taky jsme je měli a zabraly
nos jsem ještě vytírala Libenarem, takže postup který mi řekla dr. byl Odsát - vytřít Libenarem - odsát znova - vytřít Pamyconem
jinak nachlazení taky trvalo tři týdny, u těch malých dětí to opravdu trvá šíleně dlouho 🙄 (a to Matýsek ani neměl teplotu)
Ahoj, já dostával tyhle kapky pro obě děti. Vždy pomohli. A když už to měl kluk hodně, tak sem k tomu ještě kapala Nasivin. Taky dobrý kapky.
Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat, jestli při podávání těchto kapiček se musí s prckem zůstávát doma, když to jsou antibiotika, nebo jestli s ním můžu ven.Díky za radu.
@lucajdak Zrovna jsem se chtěla zeptat na to samé..jestli se s těmi kapkami může ven?
Terce píchali v polov. března ucho, 3 neděle, než se jí to zahojilo a o víkendu ji praskl bubínek a začal téct z ucha hnis.. 😒 😒 je to furt dokola, už jsem z toho dost unavená..do školky jsme chodily celých 9 dnů! 😒
Kombinovat s nosními kapkami se to prý může, naopak se to doporučuje, nejdřív prý nosní kapky a pak ten Pamycon..
na hnisavou rýmu je výbornej nosní sprey Sterimar s mědí ,fakt doporučuji
Tak my teda si spadáme do kategorie ne zrovna spokojených 😀 Vůbec nám nezabraly,co nám pak pomohlo byl Mucoseptonex 😅
nám taky nepomohli, spíš nám zabírají kapky dělaný v lékárně 🙂
Ahojky, máme 6. měsíců a dnes jsme také dostali kapky pamycon.Můžete klidně ven, ale musí být pěkně. Jinak kapky máme podruhé.Poprvé zabrali a do týdne byl klid. 🙂
Tak vydržte, bude dobře.
Ahoj mam prozbu mam 7 mesícní miminko a dostali sme kapky pamycon a mam ji vytirat jen nos muzu ji i kapnout co myslíte????😕
těžko říct jestli to jde takhle kombinovat.Každopádně bych to sama nedělala, raději se poraďte v lékarne, nebo s lékarnikem.
sama bez odborné pomoci, rady bych určitě nic nezkoušela. Zkuste se poradit alespoň v lékarně.
pessy, my je dostáváme docela pravidelně, do nosu i do uší, a je fakt, že nám vždycky pomohly a nikdy se nám to do uší nedalo tak, abysme museli na píchání 😉