Ahoj, prosím o radu ohledně kapek pro miminka.
Potřebujeme uvolnit nos. Mořskou vodu používáme, ale jedná se o zadní rýmu.
Nasivin máme, ale jelikož to “kapátko” není uzpůsobené pro dětské nosánky a malý se u toho nesmírně vzteká a hází hlavou ze strany na stranu, tak je to spíš nebezpečné než užitečné…
Proto prosím o radu a doporučení jiných kapek. Našla jsem Otrivin, ale je až od 1 roku (malému je 6m).
Olynth kapky už se asi neprodávají…
To mi neříkejte, že je na trhu v tomhle černá díra 😳🙏🏻
Nasivin mám klasický pro kojence. Ale na to, že je pro miminka tak dávkovač je nedomyšlený. Jasně, že vím, jak se aplikuje…. Ale dávkovač je totožný s tím, co je pro dospělé lidi. Porovnávám například právě se Sterimarem, kde to mají krásně řešené a tyto kapky mu vůbec nevadí. Protože ten dávkovač se dál do nosu prostě nedostane… proto se ptám, jestli je něco s tímto podobným systémem dávkování na trhu nebo je to jiná galaxie
Dávala jsem kapky ty od roka.Proste podržet hlavu a stříknout.
@terel my jsme vždy používali libenar a odsavacku hlenu na vysavac. Jediné to nám pomohlo. A že ten vysavač teda vytáhne pokladů....když byl nejhůř a děti se učily smrkat a měly velkou rymu,odsávačka vždy pomohla.
@terel a ještě sterimar ze stříbrem.
Nevim jaky Nasivin mate, ale potrebujete jen Nasivin Sensitive pro kojence, kape po otoceni vzhuru. A hlavu musite na tech par sekund drzet, zadne mimco kapky nema rado :D