Kapky na uvolnění nosu pro miminka. Poradíte, prosím?

terel
14. říj 2024

Ahoj, prosím o radu ohledně kapek pro miminka.
Potřebujeme uvolnit nos. Mořskou vodu používáme, ale jedná se o zadní rýmu.
Nasivin máme, ale jelikož to “kapátko” není uzpůsobené pro dětské nosánky a malý se u toho nesmírně vzteká a hází hlavou ze strany na stranu, tak je to spíš nebezpečné než užitečné…
Proto prosím o radu a doporučení jiných kapek. Našla jsem Otrivin, ale je až od 1 roku (malému je 6m).
Olynth kapky už se asi neprodávají…
To mi neříkejte, že je na trhu v tomhle černá díra 😳🙏🏻

dyechampion
14. říj 2024

Nevim jaky Nasivin mate, ale potrebujete jen Nasivin Sensitive pro kojence, kape po otoceni vzhuru. A hlavu musite na tech par sekund drzet, zadne mimco kapky nema rado :D

terel
autor
14. říj 2024

Nasivin mám klasický pro kojence. Ale na to, že je pro miminka tak dávkovač je nedomyšlený. Jasně, že vím, jak se aplikuje…. Ale dávkovač je totožný s tím, co je pro dospělé lidi. Porovnávám například právě se Sterimarem, kde to mají krásně řešené a tyto kapky mu vůbec nevadí. Protože ten dávkovač se dál do nosu prostě nedostane… proto se ptám, jestli je něco s tímto podobným systémem dávkování na trhu nebo je to jiná galaxie

zmrzlinka
14. říj 2024

Dávala jsem kapky ty od roka.Proste podržet hlavu a stříknout.

lti
15. říj 2024

@terel olynt se normalne prodava se strikacim vrskem

terel
autor
15. říj 2024

@lti ale až od 2 let jsem našla , ale dřív byly Olynth pro miminka s kapátkem

mischel117
15. říj 2024

@terel my jsme vždy používali libenar a odsavacku hlenu na vysavac. Jediné to nám pomohlo. A že ten vysavač teda vytáhne pokladů....když byl nejhůř a děti se učily smrkat a měly velkou rymu,odsávačka vždy pomohla.

mischel117
15. říj 2024

@terel a ještě sterimar ze stříbrem.