Ahoj maminy,
Chtela jsem se zeptat na zkušenosti. Dávala jsem malé infacol před krmením (má mesic), ale poslední dobou ji ho dám a začne se v půlce flašky kroutit (Um) , začala jsem ho dávat tedy po jídle a je klid a přijde mi, že se pak lépe vyprdí. Přijde mi to i logičtější, že ty kapky posbiraji ty bublinky co spolkla. Co vy na to? 🙏🙂 .
Me prave vypije všechno, když dam kapky az po. Asi ji to děla uz neplechu během jídla v brisku. Bio gaiu dávám teď třetí den.
Nám dělala problémy právě ta BioGaia. Koupila jsem jiné, dávala je po krmení a byl klid.
Jinak se nám osvědčil i obyčejný termofor na bříško.
U nás taky Biogaia dělala extrémní problémy. Nejvíce pomáhalo teplo na bříško a vydržet.
Nam biogaia zabrala az po temer trech tydnech...malymu bylo hur po espumizanu a tech druhych kapkach...
Navic.byl problem i v UM...
Byli jsme i ma sonu briska...kvuli bolestem hodne plakal a navic je od narozeni blici...
Taky se mi zda, ze BG děla problém. A tak jsem si je dala dneska taky. A pěkně mě nadymaji!! A prdy moc nejdou ven - pardon za popis. Ale co to musí byt pro malou za bolesti. Takže já je Menim zpět na swiss a uvidím. Protože mi tedka proplace skoro cele dny.
@cherrinka87 mne se malej taky kroutil pri jidle,menili jsme UM...s kombinaci s biogaiou se to zlepsilo,nebo i rustem malyho...