Kapky na koliku, vzduch v břiše. Malá si nechce odříhnout

sukynecka01
5. led 2017

Ahoj maminky poradíte kapky pro měsíční miminko v přiměřené cenně?
Měla jsem espumisan a nic ted donesl přítel infacol ale vůbec nejde vidět zda je kapátko plné nebo půlka :O a docela drahé vydrží to cca na týden sem četla .
Sab simplex máte zkušenost ?

sonia79
5. led 2017

@sukynecka01 ahoj , moje zkušenost je taková , že na každé mimi funguje něco jiného a v případě koliky i jiný či žádný preparát. Na dceru mi SAB simplex zabral ,stojí kolem stovky, na syna absolutně ne a máme baby Calm za myslím 140 Kč a dobrý . Navíc je přírodní takže bych napřed zkusila ten .. ono se ale stejně musí hlavně minimálně ty dva měsíce zatnout zuby a vydržet ,ale taky ulevuji vším co je k dispozici..

eofab
5. led 2017

My jsme cca ve 2.tydnech začali dávat Espumisan a vůbec nezabral. Objednala jsem kapky Bio Gaia a včera jsem.zacala dávat a nevím, zda to bylo těmi kapkami, ale žádné bolení bříška včera nebylo a dnes zatím také ne. Je nám 9.tydnu

sukynecka01
autor
5. led 2017

no vůbec nspíme je to hrůza ale asi jsem topmu přidala jak promícham um tak jí to hned dám a neopadne ještě podle me pěna

lv
5. led 2017

Um není pivo 🙂 když otočíš lahvičku, teče stejně prvně těžší tekutina 🙂
Musíš najít, co jí zabere, no. A přidej probiotika. Říhat se naučí.

leki
5. led 2017

Nam pomohl az cas a pravidelne pouzivani (kazdy den aspon tyden-dva) laktobacilu. Kapky jsou docela drahy (300-500 na mesic), ale daj se i v prasku (tobolky) a rozmychavas v mliku (stoji myslim 100-200 namesic). Davala jsem denne od asi dvou mesicu (predtim jsem nevedela, ze jednorazove to je nanic) do asi 7. Malej se naucil rihat az v pul roce a to jen po kasi.

sukynecka01
autor
8. led 2017

mám infacol ale chci sab simplexx a lactobacilky mam taky