Ahoj maminky poradíte kapky pro měsíční miminko v přiměřené cenně?
Měla jsem espumisan a nic ted donesl přítel infacol ale vůbec nejde vidět zda je kapátko plné nebo půlka :O a docela drahé vydrží to cca na týden sem četla .
Sab simplex máte zkušenost ?
My jsme cca ve 2.tydnech začali dávat Espumisan a vůbec nezabral. Objednala jsem kapky Bio Gaia a včera jsem.zacala dávat a nevím, zda to bylo těmi kapkami, ale žádné bolení bříška včera nebylo a dnes zatím také ne. Je nám 9.tydnu
no vůbec nspíme je to hrůza ale asi jsem topmu přidala jak promícham um tak jí to hned dám a neopadne ještě podle me pěna
Um není pivo 🙂 když otočíš lahvičku, teče stejně prvně těžší tekutina 🙂
Musíš najít, co jí zabere, no. A přidej probiotika. Říhat se naučí.
Nam pomohl az cas a pravidelne pouzivani (kazdy den aspon tyden-dva) laktobacilu. Kapky jsou docela drahy (300-500 na mesic), ale daj se i v prasku (tobolky) a rozmychavas v mliku (stoji myslim 100-200 namesic). Davala jsem denne od asi dvou mesicu (predtim jsem nevedela, ze jednorazove to je nanic) do asi 7. Malej se naucil rihat az v pul roce a to jen po kasi.
mám infacol ale chci sab simplexx a lactobacilky mam taky
@sukynecka01 ahoj , moje zkušenost je taková , že na každé mimi funguje něco jiného a v případě koliky i jiný či žádný preparát. Na dceru mi SAB simplex zabral ,stojí kolem stovky, na syna absolutně ne a máme baby Calm za myslím 140 Kč a dobrý . Navíc je přírodní takže bych napřed zkusila ten .. ono se ale stejně musí hlavně minimálně ty dva měsíce zatnout zuby a vydržet ,ale taky ulevuji vším co je k dispozici..