Dobrý den, mohla bych poprosit o radu, zda je to počátek neštovic? Dcera má to horní od středy a to spodní ode dneška. Zhruba před 14 dny byla ve školce holčička s neštovicemi. Já nevím, jestli je to ono. Zatím nemá nic dalšího....co dělat? Dát zítra do školky nebo ne a je to ono? Děkuji všem.
A nekoupat ve vaně..případně jen lehká sprcha, a ručníkem jen lehce osušit (aby se to tolik nerozneslo) 🙂
Asi ano, uvidíte, jestli se objeví ještě další. U nás mi je dcera taky přinesla k MDŽ.
@milkywei ahoj vypadá to, že ano červený pupínek nám Mudr doporučila nekoupat vůbec jen otřít intimní místa. A mazat virasoothe.na doma určitě
@katkapavlik doma určitě nechat všechny děti 😁
@katkapavlik super přesně to chlap přivezl z lékárny 😃
@milkywei jo je dobrý,chladí a nedrolí se jako pudr 😀 brzké uzdravení 👍
Tak zatím nic dalšího nemá, tak nevim, jestli je to ono. Nechám ji dnes teda doma. Ale vůbec nevím
Syn měl úplně stejné pupinky. Nejdřív jen 2 dny a žádné další se nepřidávaly, tak jsem si také nebyla jistá. Více mu jich naskočilo postupně - každý den jeden nebo dva nové a až 6.den měl největší výsev.
Zatím těžko říct. Průběh může být různý . Klárka měla jen pár pupínků. Anežka měla první den, nebo dva jen pár pupínků a pak se osypala úplně všude. Měla je i v puse, pipce apod. Při jídle a na WC hrůza. Tak snad malé zůstane jen těch pár pupínků. 😉
Chtěla bych se zeptat, jestli se vám některé stalo, že to druhé dítko nechytlo? Dcerka tu první neštovici měla už 6.3. a syn stále nic! 🤦🏼♀️
@milkywei Já jsem je jako dítě nechytla. A strkali mě všude, s kdejakým dítětem jsem doslova ležela v posteli. 🙂 Ve 30 mi to na infekčním potvrdili, že protilátky nemám, a nechala jsem se očkovat. Někdy se asi stane. 🙂
@veronikav31 to bude ono, takle to přesně začínalo.
@eithelwing no to snad ne 🙈
@milkywei a za jak dlouho se osypala?
Takle to měla v to pondělí 9.3. a pak to neskakovalo hned druhý den a zvětšovaly se. Ještě dnes má velké strupy na zádech 😔
@milkywei u nás dneska takto,ta druhá fotka jde líp vidět po zvětšení
To je určitě ono, a syn začíná od včera 😃, přesně po 17 dnech od prvního pupinku dcery. Tak si tu karanténu dáme fakt poctivě 🤭
Vypadá to jako neštovice 🙂🙂 koupit tekutý pudr v lékárně, a v případě, že by to svědilo, tak mazat 🙂 do školky určitě ne,..myslím, že první týden by měla být doma, aby k tomu ještě něco nechytila a průběh neštovic se tak nezhorsil 🙂 my měli průběh úplně na pohodu, držím palce, ať to taky tak máte 🙂