Holky jsou to neštovice? Má to na 4 na nohach 1 na ruce a ve vlasech
Nepripada mi to jako nestovice. Spus stipabce
@michaela_2 kapička tam je, dnes má stejne jako včera žádná nám nepribyla. Jen malé červené flíčky (tečky) bez kapičky
@saly1478 tak asi zalezi na dr. Nejak sem jeste neslyselanze by se nestovky vyrojily uolne az za tyden. Moje dcera, alergik ma presne takoveto pupence po stipniti a pak ji to jestw brutalne natece. Taky jsem litala s nestovicema kdyz jsem to videla prvne. No vsak uvidis. Navic nestovky jsou nejvic jaro podzim. Tak alee pokud to jsou tak preji hladky prubeh
@barulina tak zrovna u nás je teď úplně epidemie neštovic 😁
@saly1478 naše děti když je měly, tak se osypavaly cca 6 dní 🙂
@michaela_2 tak to potom ano. Netvrdim ze ne ;)
@michaela_2 souhlas. U nás je taky epidemie. Má je snad každý druhý dítě. Celý červen jsem doma s holkama. Nejdřív 5leta, teď 4mesicni. Naštěstí už konec. Tohle na fotce mi fakt přijde jak nějaký stioanec. Neštovice začínají vždy od hlavy a ne, že se jen tak jedna ukáže na noze, ruce apod...
A jinak ano.. Vysypavaj se můžou pupinky až 7 dní, ale to už je fakt max... Většinou 3-5 dní, takže klidně můžou být už některé sfroupkate zatímco se dal tvoří nové a nové.. No jak jsem už psala, mě to jako neštovice nepřijde, ale je fakt, že ty fotk, jsou fakt mizerny🤷♀️😂 takže těžko říct 🙂
Teď jsem si všimla že píšeš, že má i ve vlasech.🤦♀️😇 No tak uvidíte, pokud to tak vážně je tak soucitim s vama v tomhle krutým počasí a preju hladký průběh. U nás to byla ta největší šílenost a nejhorší onemocnění za těch necelých 6 let co jsem máma...
@saly1478 z fotek to moc nepoznám, ale vzhledem k rozmístění po různých částech těla bych tipla ze jo 🙂 mají v sobě takovou jakoby kapicku? Ty pupinky