Dcera ze školky donesla 7 nemoc,horecky už měla 2 dny afty v puse ma od pondělí.. kolem pusy se ji objevilo pár pupinku už před 3 dny,a dnes puchyrky na prstech rukou a na chodidlech.. dětská doktorka tvrdila že pro mě to nebezpečné není,kdyz jsem už 30tt,chci se zeptat ještě vás,máte s touto nemocí zkušenosti ve 3 trimestru?
Ja ji teda neměla v těhotenství ale ve 23 letech a byl to fakt horor... Daleko horsi průběh než u dětí. Vysoké horečky 😔 palive fleky na rukou a nohou takže jsem doslova doma lezla po kolenoi abych nemusela stát 😔fakt masakr... A za pár dni potom mi komplet slezly nehty na rukách a nohách takže další dva měsíce doma protože bez nehtů člověk neudělá nic... Je na ruce najednou úplně levej... Tím nechci strašit ale ani normálně to nebyla žádná prca. Natož asi v těhotenství teda 🙈
@majena39 tyjo.. tak to je mazec! Tak snad to nechytim,asi se moc muckat s dcerou nebudu..
já popravdě ani nevím, kde jsem to sebrala.... tou dobou jsem neměla děti ani já, ani moje okolí....takže vůbec netušim, kde jsem to sebrala, rozhodně jsem se s nikym cizím nikde nemuckala apod a stejně jsem to drapla ☹ Tak držim palce!!! Protože tohle se ti teď fakt nehodí ☹
Ahoj, který den od začátku horečky měla prosím ty pupínky i na kůži? A horečky měla vysoké?
@andyna85 a je těhotná? Dcera mela první příznaky už v sobotu.. tak já doufám ze ted uz tolik infekční neni
No tak už se mi udělal aft v krku a začínají me bolet klouby.. myslím že se tomu nevyhnu..
Není, ale je to pěkně nakažlivé. Doma už to máme všichni. I moje děti a já od včera také.
Já ji měla. Měla pupeny hlavne na chodidlech a byla jsem taky ve 3.trimestru a dobrý. Vadí hlavně teploty, ty jsem neměla.
@andyna85 přeji brzké uzdravení!
@nazka Já měla jen zvýšenou teplotu.. po paralenu ihned klesla. Ale boli me hrozně svaly a klouby. Vyrazku zatím nemam
Děkuji
Já měla první den bolest svalů a kloubů, druhý den mi vylezli puchýřky na dlaních a chodidlech. Svědí to tedy pěkně 😆
@andyna85 Puchyrky mám už taky ale na loktu a na jedné noze😅 a svědí to jako prase!
Já tedy takhle v těhu zkušenost nemám, ale jinak myslím, ze je to výhradně dětská nemoc 🤔. Tudíž by neměla být pro vás nijak ohrožující.
Když jsem pracovala ve školce, létaly tam tyto nemoce stále. Z dospělých to nikdo neměl snad nikdy co si pamatuju… Jako angíny apod to bylo něco jiného, to jsme většinou měly pak všechny učitelky 🙈.