Ahoj. Synovi se z ničeho nic objevilo na tvářičce zapálení. Jen na jedné. Zatím žádné pupínky, teploty taky ne. Je protivný a spavý.. nechce moc jíst. Jen mě zajímá vaše zkušenost kdo jste to u dítěte zažil. Pokud to nezmizí, tak samozřejmě zítra zajedu k doktorce, jen mi to vrtá hlavou...
(Ten malý pupínek je od komára)
Jojo, je vařicí ale bez vyrážky. U zubů? To by odpovídalo asi, ještě nemá tedy ani jeden, ale bylo by to taky vysvětlení.. děkuji. 🙂
@sim244 já to vím ze zkušeností s dcerkou, která byla při prořezávání zoubků vždy typickým obrazem homeopatického léku chamomilla, který jsme pak při bolesti podávali. Tam je typická jedna tvář horká a rudá, druhá chladná a bez zarudnutí. Viz např. zde https://vilcakul.extra.hu/modules.php?name=Cont...
Ten motýlovitý exantem u 5. nemoci by měl být na obou tvářích a měla by tam být vyrážka. Tohle budou spíš zuby, dcera měla že zubů vždy rudé tváře.
@malenka3 děkuji moc za uklidnění.
@janule1940 já zatím žádná homeopatika nedávám.. takže to bude asi jen k těm zubům.
@kess01 nene, nic jsem nového teď nedávala, proto mě to tak vyděsilo.
Pokud to má na obou tvářích, může to být pátá nemoc, potom se to rozleze dál jako kopřivka různě po těle, máme to zrovna za sebou a trvalo to asi 10 dní. Doktorka říkala, že jsou typické ty tváře, jako by dítěti někdo nafackoval.
@sim244 a nemá tu tvářičku jen horkou jako rozpálenou?to bývá u zoubků.je to vyrážka?nemůže jít o kontaktní alergii?