Ahoj holky, dneska při čištění zoubků jsem malé našla nejspíš kaz viz. Foto. Co myslíte, jestli má někdo zkusenost??? A případně jak vaše děti zvládly ošetření? Malá (4 roky) je poměrně statečná hodně si nechá vysvětlit ukázat, ale i tak mám obavy, jak případně ošetření zvládne.
@werik153 Joo byli jsme v květnu na prevenci. Objevila jsme to dneska večer. Zítra samozřejmě hned zavolám a malou objednam a nechám zkontrolovat. 🤷🏻♀️ Ale asi mi to nedá spát, nechci aby chudák měla kaz. Na zuby dost dbáme, snažíme se čistit co nejpečlivěji včetně jednosvazkového a mezizubaku. Tak tu právě plaším.
Rekla bych ze je. Ale zubar nejsem.
@hezz17 taky si myslím, už jsem domluvená s zubařem, že se v pondělí přijdem ukázat. 🤔
Čtyřletý syn zvládl vrtání a plombu úplně skvěle. Doktor byl rychlej a jen mu řekl, trochu to zbrousime a dal tam plombu. Hlídali jsme predkaz asi půl roku, ale pak se to malému rozlezlo na druhý zub a musel to vrtat. Také na zuby dbáme a byla jsem z toho hotová. Máme zubní nit, atd a teď i sonicky kartáček. Dávám 1x týdně elmex gelee.
Těžko říct. K zubaři nechodíte? Takhle bych řekla že je to jen pigment, ale nejsem zubař.